Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште од сега за најдобар момент во целата емисија го прогласувам појавувањето на онаа кукличката-спајдермен и пајаковата мрежа на екранот.:pos2:
WTF
ХАххахахахаха :DDD, за малку си помислив дека некој со конец ја мава кукличката пред камера, а ефектот на "миленцето" беше кулминацијата :).

Не ме бендиса никој до сега. Некако без глас ми пеат...

Абе не пратам идол многу откако почнаа гала вечерите ама ве читам НИКО остана?Знам првиот пат нешто испадна па требаше да се бори таму со некои и да продолжи имаше шанси и влегол а? звер

Што и предложи Игор на Наталија?
Баш тогаш на Зулу сецна, и не слушнав. :)

Нико е луд како пее човече.Секоја чест за гласот ама не верувам дека ке биде идол зашто бараат нешто друго мислам.Нема комерцијала да го направат овој и да пее такви песнички на кои ке се палат тинејџерки...тешко тоа и затоа нема да биде идол ама се надевам ке има успешна кариера зашто има феноменален глас

Нико е луд како пее човече.Секоја чест за гласот ама не верувам дека ке биде идол зашто бараат нешто друго мислам.Нема комерцијала да го направат овој и да пее такви песнички на кои ке се палат тинејџерки...тешко тоа и затоа нема да биде идол ама се надевам ке има успешна кариера зашто има феноменален глас

Леле еј прееска ја слушав песнава од Алесандро Сафина и овој сосема убаво ја испеа! Не примерив разлика!

Овој Нико на музичка академија ли е?
И стилов некој под хитно треба да му го смени.

Овој Нико на музичка академија ли е?
И стилов некој под хитно треба да му го смени.

Да, и брадичката да ја избричи или да ја пушти скрос. Не е убав али ептен убаво пее.

И самата Ријана не ја пее ужасно песнава како што ја пее оваа Лаура :(

До глупото озвучување е или сите овие што поминаа глас не пуштија од нив? :kesa:
Едино Нико и типот со hero беа солидни, тие Бијонси, Ријана... ајт таму не се за тука тие :helou:

Можеа да најдат некои поинтересни водители од овие, едни исти фори ги вртат од кога почна шоуто... и мој предлог Каљопи да ја отстранат од жирито веќе она смеење на нерви почна да ми оди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom