Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па со кој памет се пишува таков статус на фејсбук :tapp:

Ме разочара Виктор со тоа што го пишал. Убаво му кажаа, не е публиката се. Не треба само на неа да се вади, зошто публиката е како под дрога, не поминуваат кај нив советите од жирито.

а што статус пишал Виктор дали некој знае?

дај некој нека цитира тука што напишал Виктор на фејсбук и зошто Тони толку го критикуваше...го утепа еј :)
Цитат тешко,а ам грубо дека секој гала жирито го критикувало за нешто различно.

Виктор го плукал жирито.
Ако некој го има целиот статус со коментари нека го стави.

Многу fucked up гала вечер до сега... :icon_eek:

Иначе изведбата на Виктор - :cuc:

сам себе утепал виктор
ко овие да незнаат што е тоа фејсбук или пак нема некој кој нема да ги извести
:nesvest:

Ме разочара Виктор... изгледа му удри во глава пиштењето од девојчињата и сите тие мечиња...другиве идоли се некако по-скромни и по-свои за разлика од него. Како и да е стојам на тоа дека Билјана треба да го напушти Идолот - најслаба е.

Еве ви го статусот

По толку сменати стилови требало да сменам стил, по толку сценични облеки требало облеката да ми е поценична, по толку сигурен настап ми говорат за дисхармонија, хахаха...

и плус

Ја гледав снимката ме изнервираа пак не ми го снимија скокањето...А правам нешто палаво тие или ја снимаат публиката или бендот

Инаку браво Викторе така им треба на тројцава т.н Жири. Стварно претераа со некои фалења према некој што не заслужува, а критикуваат за некои баналности. Инаку да нема забуни фаворити ми се Иван и Јана

Многу е подобра Билјана во дуетот. А Виктор убаво испеа.

Првиот статус:

Po tolku smenati stilovi....trebalo da smenam stil... po tolku sceni4ni obleki....trebalo oblekata da mi e po sceni4na...po tolku siguren nastap...mi govorat za disharmonija....hahaha..... KAKO I DA E...VI BLAGODARAM NA SITE STO POVTORNO ME PODDRZAVTE....PO4IT ZA MOJOT CIMER....NA SITE KE NI NEDOSTIGA.....IAKO...NON STOP KE BIDI SO NAS.....DOBRA NOKJ EVERYONE :D

И другиот за кој му замерија:

LEEEEE.....KE SI KASNAM OD...POZADINATA....NE DOJDOA DA ME SNIMAAT ZA KIKO....NE DADOV IZJAVA....A NA TEL. BEV NEDOSTAPEN......EKSIK

Колку што е кривец Виктор толку и не е.
Стварно жириво претера со тоа фалењето на Кико па и на Билјана кои реалнно и не заслужија толку фалење. Имаше и некои други глупости од нив, ама и на Виктор не му требаше ова. Ќе биде интересно деновиве да се гледа Ексклузив :)

па Виктор си остана на ставот и реално јас ке го поддржам , нормално е да се има свое мислење за некои работи. И мене ми се лоши од тоа преголемо его на жирито , па и уште муабети од типот ...знаеш дека ние те пикнавме во финале.... агоганција до максимум , дискредитирање со двојни стандарди. Единствени што треба да се спуштат на земја се членовите на жирито.

Заеби тоа Брилијантин доаѓа:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom