Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од овие Мики најубаво пее така мислам дека се викаше дечкото ...
Ретко го гледам шоуво али кога и да пуштам жириво само ги фали кандидативе безразлика како отпеале ....

Ја би Јана да победи :back: а најзаслужено би било Мики да победи :)

Ивана машала ! :)

Жирито си претерува малце со фалењето.

не да претеруваат, више не личат на себе си,ме нервираат, само Адријана остана објективна и строга.

Виктор и Дејан беа најдобри денеска.
Мики ме нервираше со тоа што многу се дере кога пее.

Каролина демек поарна е во областа на дерењето.

Боби[Мкд];4235498 напиша:
Ваква лесна песна и го фалат хихо, го поткупил игор со кило ракија.

Навлажни ли се на све још мирише на њу??

Виктор и Дејан беа најдобри денеска.
Мики ме нервираше со тоа што многу се дере кога пее.
Многу се дере!?
Seriously??? :icon_lol:

--- надополнето ---

Мики за твојата миленичка Каролина е Ненад Кнежевиќ Кнез во најдобрите денови :pos:
Хахаха, баш така!

Еве ме и мене со коментар...

Овојпат најдобар дефинитивно Виктор. Чекав и дочекав да го видам во вистинско светло. Си го бива детето, и за пеење, и за на сцена, и за вон сцена... Девојчињата го сакаат. Машките НЕ го мразат (за разлика од Хихо), присебен си е итн итн. Си ја испеа песната на негов начин и едноставно блескаше.
После него ми беше Дејан, кој да не звучеше толку многу како Џибони ќе беше на исто рамниште со Виктор. Очигледно е дека дечково од концерт во концерт се повеќе и повеќе напреднува и станува сериозна конкуренција за Мики, Виктор и Иван.
Мики - стандардно одличен. Нема што многу да пишувам за него, нема згрешено до сега.
Иван - исто така. Ме фасцинира тоа што до сега нема промашено песна. Сите што ги одбрал му лежеле бајаги и ги отпеал на многу високо ниво.
Билјана направи некои мали фалширања на рефренот, ама ништо страшно. Очигледно дека и дошол памет послем минатиот понеделник.

Е сеа, лошиот дел.
Јана - добив впечаток дека се осеќаше ко фудбалер на тим што губи 5:0 на домашен терен и се моли што побрзо да заврши утакмицата. Толку очајно пеење немало до сеа. Полошо и од Виктор кога ја пееше "Fighter". Ај што ги заборави пола зборови, ама па и толку лошо да испее? Буквално се изгуби на сцена.
Нико стварно треба да си иде од идолов и да си се врати кај девојка му. Боље ќе му е таму отколку да не' малтретира нас гледачите. Awful, simply awful...
Хихо имаше МНОГУ среќа што Тино не му дозволил да ја пее "Лажеш душо", пошто во спротивно не "Уа" - сигурно ќе се најдеше некој да го мавне со шише (џоа Биберон). И ако Игор се решил да си иде од Идолов послем наредното "Уа" - нека си иде. И онака не дава доволно објективни коментари.
Ивица исфалшира за сите досегашни настапи. Толку фалш во една песна ретко се среќава. На изглед можда личи на Ален, ама во гласовни способности - ДАААААААЛЕКУ е од него...

Жирито SUCKS!!!

Овојпат заслужува да испадне Јана, а искрено последниве 2 гала вечери многу повеќе сакам да испадне Нико отколку Хихо, иако вториов километри заостанува во гласовни способности од Нико.

Каролина демек поарна е во областа на дерењето.

ај па ти што ја споменуваш Каролина и кога се дерела она ,да кажеш Калиопи ајде де ,ама Каролина:toe:
Леле од кај го извадоа овој ,зар уште пее овој

секогаш Мики е најдобар! Иван и Нико се супер вокали но оваа вечер не.

Јана и мене ми делуваше како едвај чека да ја заврши песната но добро се држеше,

Билјана исто супер испеа.

другите нека си одат дома слободно, изгледа само мене Викотр не ми се свиѓаше како испеа, неможев да го слушам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom