Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nas ne ne interesira za vasite carevi,Car Samuil vazno bil Makedonec,za poveke informacii poseti go manastirot vo selo Vodoca kaj Strumica ili Samuilovata Krepost vo Ohrid...
Koj ti e be toj car Kaladont ?![]()
Ne mozes da me isprovociras,znaes da citas kirilica oti taa e Makedonska pa citaj i uzivaj vo carevinata na Car Samuil,vie imate samo eden car,taj pufljoto Simeon Saksonburgonski ili kak se vikase,posle vtorata Svetska vojna poseral se u gastite od Baj Toso&CO i fatil dzadeto nakaj Spanija Ccc c c c :smir:Tam nekade pisuva li deka e Makedonnski car?
Хаха според тебе едно дете на 12-13 години (цар Симеон II) може да сопре комунистите?За твое очудване се докажа дека неговиа род има обшто со родове от второто бугарско царство.Ne mozes da me isprovociras,zanes da citas kirilica oti taa e Makedonska pa citaj i uzivaj vo carevinata na Car Samuil,vie imate samo eden car,taj pufljoto Simeon Saksonburgonski ili kak se vikase,posle vtorata Svetska vojna poseral se u gastite od Baj Toso&CO i fatil dzadeto nakaj Spanija Ccc c c c :smir:
Epa neli site Bugari se geroi,nemoj samo da mi kazes deka Simeon e i rodnina so Car Samuil ili pak so Aleksandar,tie filmovi gi ima kaj vas,kaj nas seuste se na moda VALTER GO BRANI SARAEVO,OTPISANITE...Хаха според тебе едно дете на 12-13 години (цар Симеон II) може да сопре комунистите?За твое очудване се докажа дека неговиа род има обшто со родове от второто бугарско царство.
Pa po tva vreme e imalo Makedonski car (Vasilija 2-ri Makedonijan) i za tova zel Bugarskata korona:pos2: