Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
aerodromka напиша:
oooooooooooooooo stanavme moderator i sega ke se kurcime na site a? bravo billa bong

1.Не сум женско
2.Кое му е тоа однесување немој ти на мене да ми кажуваш ваму таму
така да за тоа курчиме ич не си во право :smir:

Софадитис не е несто посебно но кога требасе бесе добар а Богоев и Гоцевски ако си одат од Струмица сигурно ке е во странство во Македонија не ми се верува

Billa Bong напиша:
Мил тој на дада:back::pos::pos::pos::pos:

Немој да ми солиш памет да не добиеш бан:smir:

Хехехехе, комунизмот живее во сите нас, или се сложуваш или јадеш бан :pos2:

Мite. Gocevski ima ponuda od Cibona a Bogoev od Partizan.

Lepotice, ne mi e gajle ako go izbrises i ovoj post :)
[mod]Без офтопици![/mod]

LOL, многу на ремет ојдовте, back на темата ај кажете сеа заврши сезоната сте слушнале некоја шпекулација за засилувања во ''вашите'' тимови?
јас за Пелистер не сум слушнал нешто ново дека ќе носат само знам дека Даниел З. ќе бега требаше уште пред плејофот да си оди...

Potato напиша:

[mod]Без офтопици![/mod]
Ако е така нека им е со среќа се надевам дека ке им најдеме достојни замени ако си одат

Potato напиша:

[mod]Без офтопици![/mod]
Братче добра е? Да и се додворувам и јас ако не а? :pos2:

[mod]без офтопици[/mod]

Ne, dosta e veke :P

Se izvinuvam, ajde da se vratime na kosarkata...

Koga pocnuva novata sezona, ima li reprezentacijata nekoi obvrski ?

Абе гледам темава ошла во сеирџиски правец...
Македонска кошарка читам наслов...
Епа да се држиме на кошарката, може?
Благодарам!
Беше смеа, беше шега, се враќаме назад! :)

Potato напиша:
Ne, dosta e veke :P

Se izvinuvam, ajde da se vratime na kosarkata...

Koga pocnuva novata sezona, ima li reprezentacijata nekoi obvrski ?
od 31 maj do 30 juni ima preoden rok togas ke znaete koj kaj potpisal, pa sponzori itn itn.Pa posle sledi vadenje na posirok spisok na reprezetacija i podgotovki za septevri za kvalifikacii za evropsko prvenstvo.Pa od oktovri so novi sili i nadezi pocnuva novata sezona vo mak bastetot (uste ne zavrsila ovaa ja za slednata pravam muabet ajdeeeeee) caooooooo:helou: :helou: :helou: :helou:

Billa Bong напиша:
Софатидис?Ти овој го нарекуваш играч?:)Искрено Костовски повеќе ми се допаѓа како игра од Софатидис...Дефинитивно треба јаки засилувања а за тоа треба да се фрли паричка...Може Струмица има јаки спонзори...сега колку сака да вложи тоа е друго....Мада сега ако играат во Фиба купот сто посто ке донесат некое добро засилување...to e to

Бај д веј потато читни ги правилата....нејќам да видам глупи постови од типот овој незнае оној незнае тука збориме за кошарка...ја гледам кој колку знае и бришам кога гледам дека некој тропаат глупости така да ти уживај си :)
не бе каков софатидис! :) сакав да кажам дека за да се има поуспешен настап во европа треба да се земат странци подобри од тие тројцата што ги кажав, зашто играчи како нив имаме и во нашата лига :) искрено костовски за софатидис е мајкл џордан :)

Potato напиша:
Sofatidis e dobar igrac, a ako ne znaese celo finale go igrase so skrsenica na prstot.

дај бе не зезај софатидис добар играч!?!?!?!?!? далеку е и од просечен играч што игра во нашава лига :)

Potato напиша:
супер ако имаат понуда од овие тимови иако искрено не верувам,особено за гоцевски :) гоцевски е екстра играч кога игра против работнички,мзт,вардар,карпош соколи... ама неможам да го замислам да игра против задар,звезда,партизан и во евролигата против многу подобри екипи :) јбг али таков ни е квалитетот :) а богоев и партизан е ок опција иако тој таму би бил 5 опција за плејмејкер :) :helou:

[mod]Кога цитираш гледај да биде вакво како што е сега...значи кога цитираш ако не ти се појави вака на крајот од цитатот пиши
[/quote][/mod]

Не се слозувам со тебе има многу добри играчи од Богоев сепак мислам дека Гоцевски повеке би се снашол од Богоев.

A sto te naveduva na toa ?

Faktot deka Bogoev igrase vo Grcija i Kipar, a Gocevski vo Vardar?

Зар стварно мислите дека ги бараат Цибона и Партизан? Тоа се чисти шпекулации за да си ја кренат цената и догодина да земаат поголема плата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom