П
Паспарту
Гостин
победа на струмица за нивна прва титула.браво! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Janev напиша:ама добра беше и бананата на Гоцески на крајот
а што ќе кажете :smir:
A*1*T*E*A*M напиша:абе ајде остави некое клипче да видат другите :lol!:
Eftim BogoevДимитар напиша:Одличен натпревар досега.... Напред Струмица, не дека посебно навивам за нив, туку, ги мразам тоа Работнички
Струмица води со 4... на полувреме... опасен тоа плејмејкерот со брадата... заборавив како се вика, а кај Работнички - дефинитивно Тасоски
И Гоцевски треба да го викнат ако не во прва постава за клупа се добриCopyOfDeath напиша:Eftim Bogoev
Koj e povikan da Igra za Makedoniato TIMBAAAA
shampioniii
Ако игра Богоев за репрезентација..се разбира дека нема да седи само на клупа...може не прва петорка ама ке биде меѓу првите замени....Богоев е многу добар играч...брз,експлозивен,има шут..хмм ....во одбраната и не е толку лош ама треба уште да работи....значи не би рекол дека нема да биде ставен од страна на Давитков....Незнам за другите ама искрено мене многу ми се свиѓа како игра...брзиот продор...одличната техника што ја поседува...играта еден на еден итн..кажуваат дека Богоев е играч кој заслужува да е во репрезентацијата...покрај ова има играно и во Грција...значи играл и надвор од Македонија...Давитков знам дека ке го става дали во прва дали како замена...додека ако дојде Марин Докузовски...можно е да игра и меѓу првите пет.... мое мислење:smir:A*1*T*E*A*M напиша:”Тимбата” ке биде во Репрезентацијата, ама дали Мајмунот ке го пушти во игра...