DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Мерка за бренд - 1 Металург 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова се купува со денарите на Минчо.![]()
Да де, со скопскиот воздух што го дишеме![]()
Не се уштеМислам дека ставија филтри.![]()
Не се уштеЕте, 5 години финансирање на Металург = Чист воздух во Скопје. Металург треба да се затвори, и Миркуловски да ги врати денарите.
Смешно ми е кога ова го правеше Металург фановите на Вардар го обвинуваа Металург за глупо трошење на пари а сега кога и они трошат пари за квалитетни играчи нели сето тоа е нормално.Се сменија стандардите дефинитивно,и не држат вода критиките на Жути,се знае,ако сакаш успех и салам играчи треба да ги извадиш парите на маса(дали биле рубљи,денари,евра,злато,сребро)не е важно...
лол коментариве во темава
Не ми е јасно зошто сите веќе му ја дадоа титулата Шампион на Металург. Не е спортски на неколку кола пред крај да се одземаат шансите на другите екипи што ќе играат против Металург.
Инаку вака неОФИЦИОНАЛНО возможно е Вардар да игра квалификации следнава сезона во ЛШ или ќе ги гледаме во ЕХФ сепак ?[DOUBLEPOST=1399771225][/DOUBLEPOST]
Смешно ми е кога ова го правеше Металург фановите на Вардар го обвинуваа Металург за глупо трошење на пари а сега кога и они трошат пари за квалитетни играчи нели сето тоа е нормално.
Инаку да пост на место дефинитивно се сложувам со ова што го кажа![]()
Смешно ми е кога ова го правеше Металург фановите на Вардар го обвинуваа Металург за глупо трошење на пари а сега кога и они трошат пари за квалитетни играчи нели сето тоа е нормално.
Инаку да пост на место дефинитивно се сложувам со ова што го кажа![]()