Македонска ракометна суперлига

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе влезат во завршната фаза од првенството?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Metalurg pobedi samo poradi podobriot trener i celata vina za toa so vardar ne igraa vo final4 e trenerot isto i denes covekot bese izguben ne znaese kaj tera i golema greska na vardarci so mu prifatija da igraat vo avtokomanda ako veke taka pravat trebase tie da si igraat vo kale ili dvata natprevari da bea vo B.T. i bi spomenal deka sudiite premnogu gi ostvaa mincovci vo dolg napad morase po brzo da krevaat raka

p.s.se nadevam deka nie(Pelister) ke iznenadi nekoj od ovie dve ekipi ;)

DSC_007770_resize.jpg
:icon_mrgr:

Se zbori deka Rade Stojanovic zavrsil vo Norveska vo Dramen. Dali ima sansi da se vrati letovo vo Zomimak? I sto ke se slucuva dali ke ima nekoi novi zasiluvanja? Ako imate nekoi informacii napisete.

Раде од Драмен се пресели во Израелски клуб.. така да тешко дека ќе заврши пак во Зомимак.

Se zbori deka Rade Stojanovic zavrsil vo Norveska vo Dramen. Dali ima sansi da se vrati letovo vo Zomimak? I sto ke se slucuva dali ke ima nekoi novi zasiluvanja? Ako imate nekoi informacii napisete.

Колку што знам Раде најави дека идната сезона во Израел ќе игра. И тој стварно не знам што прави. Цела Европа ја прошета без јасно да застани да изгради кариера некаде.

A kade igra potocno vo koj klub i od koga ?

Раде потпиша за израелски тим ... Не го знам името на тимот , ама имаше објавено на некој од порталите.

И незнам шо толку струмичани запнавте со тој Раде?
Па шо ќе вие Раде само да ви ги зема парите џабе .
Со тие пари што ќе го плаќате Раде , можете да купите 2ца млади играчи и многу повеќе да ви се подобри играта , отколку пензионерот Раде да си игра курташак на теренот.

П.С.
Ако сакате ќе ви ги шитниме молдавците од кај нас , за евтини пари.:LOL:

Раде потпиша за израелски тим ... Не го знам името на тимот , ама имаше објавено на некој од порталите.

Со тие пари што ќе го плаќате Раде , можете да купите 2ца млади играчи и многу повеќе да ви се подобри играта , отколку пензионерот Раде да си игра курташак на теренот.

П.С.

Мајтапот на страна, стварно на Зомимак и не им треба толку многу Раде. Нив им треба десен бек пред се.

Мајтапот на страна, стварно на Зомимак и не им треба толку многу Раде. Нив им треба десен бек пред се.
Со еден квалитетен десен бек и лево крило ќе бидат компактна екипа .
Лев бек ги имаат Ангелевски и Младеновски , среден Везенковски , пикер добар имат , на десно крило со Чантурија се добро покриени.
Само десен бек и лево крило и ќе си бидат ОК , можи и пикер да земат .
Раде им е непотребен луксуз во моментов.

Незнаев каде да го постирам па ајде овде...
Овие се скроз заминати :pos::pos::pos::pos:

РК Металург
пред 4 часа ·
Според истражувањето на швајцарската организација “Меѓународно здружение за сертификација“, спроведена во Македонија, Металург е најголемиот македонски бренд меѓу спортските екипи (во било кој спорт).

РК Металург
пред 4 часа ·
Според истражувањето на швајцарската организација “Меѓународно здружение за сертификација“, спроведена во Македонија, Металург е најголемиот македонски бренд меѓу спортските екипи (во било кој спорт).
Пак почнаа со муабетите за брендот :pos:
Абе исти се како власта наша, тоа што не им е во прилог го преќутуваат и пробуваат на секој начин да го замачкаат ко да не се десило, а за фалење први се.
Да им ебам циркузнатите.

Nekoj da ne znae kako e tabelata koj e prv?

РК Металург
пред 4 часа ·

Spored Malteskata organizacija tekstilec e noviot brend duri go zasenuva najgolemiot brend metalurg :D

П.С.
Дајте ни ја таа вашата дрога :) Се гледа дека е играчиште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom