Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бе?Ајт у пм,пиши пролало.
Нема шансе да ја убедат да игра,не е таа ко алушевскиЗашто бе?
Па баш ако ја убедат Портјанко да игра колку толку ќе живне составот![]()
Ќе видиме, прво отсечно рече дека се пензионира од репрезентација, па со тек на време ја омекнале, значи има шансаНема шансе да ја убедат да игра,не е таа ко алушевски.
По дебелина.Ракометаркиве се по азбучен ред?![]()
Поширок список на ракометарки
Робертина Мечевска (Металург), Ивона Цветаноска (Вардар СЦБТ), Ивана Саздовски (Вардар СЦБТ), Савица Мркиќ (Жито Прилеп), Драгица Кресоја (ХАК, Франција), Симона Гроздановска (Металург), Наташа Младеновска (Металург), Душица Ѓорѓиевска (Металург), Мирјета Бајрамовска (Металург), Матилда Атанасоска (Вулканидес, Германија), Јулија Николиќ (Звезда, Русија), Билјана Црвенкоска (Салерно, Италија), Тања Андрејева (Металург), Драгана Пецевска (Металург), Елена Димковска (Куманово), Марија Серафимова (Жито Прилеп), Дијана Наумоска (Жито Прилеп), Ива Стојковска (Вардар СЦБТ), Марија Штериова (Жито Прилеп), Ивана Маневска (Вардар СЦБТ), Фросина Крстевска (Вардар СЦБТ), Зорица Десподовска (Металург), Ивана Зафирова (Вардар СЦБТ), Наташа Коцевска (Борусија Дортмунд, Германија), Марија Папуџиева (Бодрум, Турција), Симона Николовска (Металург), Весна Мирческа (Бодрум, Турција), Драгица Митрова (Металург).
И јас би ја
Више кога збориме за репрезентативки што не играат поради х причини да си ја кажам
Наташа Коцевска
Ако беше дрвце со друго си надохнадуваше![]()
Штета шо не е по мажите она![]()
Ете бе мене ми исполнуваат желби од федерацијаОзбилно?Мојот живот више нема смисла
![]()