Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Никаква надеж немав за женскава репрезентација....сега уште толку.

Нема шансе да ја убедат да игра,не е таа ко алушевски:D.
Ќе видиме, прво отсечно рече дека се пензионира од репрезентација, па со тек на време ја омекнале, значи има шанса :D
Плус се повреди Георгиевска, така да може ќе се сожали Портјанко да игра пошто без нејзе по 20 разлика ќе губиме... :icon_mrgr:
На крај краева ако и фрлат парички нема да има дилеми дали ќе игра или не :icon_mrgr:

Поширок список на ракометарки
Робертина Мечевска (Металург), Ивона Цветаноска (Вардар СЦБТ), Ивана Саздовски (Вардар СЦБТ), Савица Мркиќ (Жито Прилеп), Драгица Кресоја (ХАК, Франција), Симона Гроздановска (Металург), Наташа Младеновска (Металург), Душица Ѓорѓиевска (Металург), Мирјета Бајрамовска (Металург), Матилда Атанасоска (Вулканидес, Германија), Јулија Николиќ (Звезда, Русија), Билјана Црвенкоска (Салерно, Италија), Тања Андрејева (Металург), Драгана Пецевска (Металург), Елена Димковска (Куманово), Марија Серафимова (Жито Прилеп), Дијана Наумоска (Жито Прилеп), Ива Стојковска (Вардар СЦБТ), Марија Штериова (Жито Прилеп), Ивана Маневска (Вардар СЦБТ), Фросина Крстевска (Вардар СЦБТ), Зорица Десподовска (Металург), Ивана Зафирова (Вардар СЦБТ), Наташа Коцевска (Борусија Дортмунд, Германија), Марија Папуџиева (Бодрум, Турција), Симона Николовска (Металург), Весна Мирческа (Бодрум, Турција), Драгица Митрова (Металург).

Ракометаркиве се по азбучен ред? :D

Поширок список на ракометарки
Робертина Мечевска (Металург), Ивона Цветаноска (Вардар СЦБТ), Ивана Саздовски (Вардар СЦБТ), Савица Мркиќ (Жито Прилеп), Драгица Кресоја (ХАК, Франција), Симона Гроздановска (Металург), Наташа Младеновска (Металург), Душица Ѓорѓиевска (Металург), Мирјета Бајрамовска (Металург), Матилда Атанасоска (Вулканидес, Германија), Јулија Николиќ (Звезда, Русија), Билјана Црвенкоска (Салерно, Италија), Тања Андрејева (Металург), Драгана Пецевска (Металург), Елена Димковска (Куманово), Марија Серафимова (Жито Прилеп), Дијана Наумоска (Жито Прилеп), Ива Стојковска (Вардар СЦБТ), Марија Штериова (Жито Прилеп), Ивана Маневска (Вардар СЦБТ), Фросина Крстевска (Вардар СЦБТ), Зорица Десподовска (Металург), Ивана Зафирова (Вардар СЦБТ), Наташа Коцевска (Борусија Дортмунд, Германија), Марија Папуџиева (Бодрум, Турција), Симона Николовска (Металург), Весна Мирческа (Бодрум, Турција), Драгица Митрова (Металург).

:eek:

:cuc: :cuc: :cuc:

:drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk:

Више кога збориме за репрезентативки што не играат поради х причини да си ја кажам
Наташа Коцевска :love:

Ако беше дрвце со друго си надохнадуваше :)
Штета шо не е по мажите она :D
Озбилно? :oops: Мојот живот више нема смисла :pos:
Ете бе мене ми исполнуваат желби од федерација :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom