Македонска одбојкарска репрезентација-мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Тетекс фан ^
  • Време на започнување Време на започнување
Нема стримови, преостанува да гледаме livescore само, ајде наш е третиот сет

ништо........... утре треба да ја победиме Холандија

Ипак ги изгубивме сите шанси за пласман во баражот, утре и Холандија ќе не исплеска како мали деца...сепак не сме ние Италија, Србија или некоја друга европска велесила, па да ја победиме Холандија на гости...

Па имаме шанси да ја тепаме де Холандија, овде ја тепавме, а мислам и да изгубиме можеме со некој земен сет да се надеваме. Ама ќе чекаме (ко стално) некој друг да игра и за нас во случајов Португалија. Најдобро е, и мислам дека можеме да ги изненадиме Холагнѓаниве. Видовме овде дека не се како порано некоја јака репрезентација.

ПА надевам се дека утре ке изнаенадате Холандиjа , но они ке бидат силно мотивирани да се пласират пред домашна публика , а и не са отбор кој може да си позволи отпадане от европско. От светско отпаднаха , ама зашто играха со нас , а ние каде ги хванеме ги правиме луди на поле. Искрено се надевам во близки години да играеме со вас на некое големо парвенство , но мај нема ова нема да биде во европското.

Ние утре сет да и земеме на Холандија да бидеме среќни.Ние дома маки мачевме,тука не ни очекувам нешто повеќе,него достојно да си изиграат до крајот.Не знам можеби грешам.:toe:

Ипак ги изгубивме сите шанси за пласман во баражот, утре и Холандија ќе не исплеска како мали деца...сепак не сме ние Италија, Србија или некоја друга европска велесила, па да ја победиме Холандија на гости...

Не ги изгубивме сите шанси, треба да ја победиме Холандија утре, ако изгубиме, тогаш ги губиме сите шанси

Ај може утре(денеска) ќе ја даваа негде па да ја гледамо, ипак со домаќинот играмо би требало да има пренос на некоја холандска телевизија
Ајде додека има надеж ќе се бориме!!!

Радуј се дека ќе ја победиме Холандија на нејзин терен:):)

Радуј се ти дека ке дојде пак Мурињо во Интер, па да може пак да освоите ЛШ....... ја па знаеш да навиваш за Македонија......

Ај може утре(денеска) ќе ја даваа негде па да ја гледамо, ипак со домаќинот играмо би требало да има пренос на некоја холандска телевизија
Ајде додека има надеж ќе се бориме!!!

Нема пренос .........

Радуј се ти дека ке дојде пак Мурињо во Интер, па да може пак да освоите ЛШ....... ја па знаеш да навиваш за Македонија......

Нема пренос .........
Барем не се занесувам како тебе и да ги праам јаки, а ко не ги бива за курово здравје ;)

Мурињо нема везе со Македонија.

Биди реален друже :smir:

Барем не се занесувам како тебе и да ги праам јаки, а ко не ги бива за курово здравје ;)

Мурињо нема везе со Македонија.

Биди реален друже :smir:

Aj и ти биди реален, ако не не бива, како ги победивме дома?

--- надополнето ---

денес играме у 17.30 со холандија........... вчера не играл Симовски, изгледа го чуваат за денеска

[/COLOR]денес играме у 17.30 со холандија........... вчера не играл Симовски, изгледа го чуваат за денеска

Двете ноге му се повредени одвај идел, а замислите да играл (втората повреда ја заработил со Холандија, само господ знае како играл овде) докториве му викале да не игра и на утакмицеве у Македонија, ама желбата да игра за Македонија му била поголема, сеа кojзнае дали ќе игра денеска ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom