за малку ќе беше наш,како и секогаш....Нема стримови, преостанува да гледаме livescore само, ајде наш е третиот сет
Не ги изгубивме сите шанси, треба да ја победиме Холандија утре, ако изгубиме, тогаш ги губиме сите шансиИпак ги изгубивме сите шанси за пласман во баражот, утре и Холандија ќе не исплеска како мали деца...сепак не сме ние Италија, Србија или некоја друга европска велесила, па да ја победиме Холандија на гости...
Радуј се дека ќе ја победиме Холандија на нејзин теренНе ги изгубивме сите шанси, треба да ја победиме Холандија утре, ако изгубиме, тогаш ги губиме сите шанси
Радуј се ти дека ке дојде пак Мурињо во Интер, па да може пак да освоите ЛШ....... ја па знаеш да навиваш за Македонија......Радуј се дека ќе ја победиме Холандија на нејзин терен
Нема пренос .........Ај може утре(денеска) ќе ја даваа негде па да ја гледамо, ипак со домаќинот играмо би требало да има пренос на некоја холандска телевизија
Ајде додека има надеж ќе се бориме!!!
Барем не се занесувам како тебе и да ги праам јаки, а ко не ги бива за курово здравјеРадуј се ти дека ке дојде пак Мурињо во Интер, па да може пак да освоите ЛШ....... ја па знаеш да навиваш за Македонија......
Нема пренос .........
Aj и ти биди реален, ако не не бива, како ги победивме дома?Барем не се занесувам како тебе и да ги праам јаки, а ко не ги бива за курово здравје
Мурињо нема везе со Македонија.
Биди реален друже :smir:
Двете ноге му се повредени одвај идел, а замислите да играл (втората повреда ја заработил со Холандија, само господ знае како играл овде) докториве му викале да не игра и на утакмицеве у Македонија, ама желбата да игра за Македонија му била поголема, сеа кojзнае дали ќе игра денеска ...[/COLOR]денес играме у 17.30 со холандија........... вчера не играл Симовски, изгледа го чуваат за денеска