Македонска одбојкарска репрезентација-мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Тетекс фан ^
  • Време на започнување Време на започнување
ние одиме,затоа што јужниве ќе имаат повеќе изгубени сетови од нас
me plasi sto Slovenija eksperimentira vo sostavot... vazno e dali se znae odnapred rasporedot tamu, t.e. ako Polska igra tamu so nas, imaa interes sto eksperimentirase sega so nas, isto i Slovenija so Grcija... a mislam i procenka, moze Polska procenila bolje nie da sme tamu nego juznive, ne mi e bas se jasno vo taktikite ?...

me plasi sto Slovenija eksperimentira vo sostavot... vazno e dali se znae odnapred rasporedot tamu, t.e. ako Polska igra tamu so nas, imaa interes sto eksperimentirase sega so nas, isto i Slovenija so Grcija... a mislam i procenka, moze Polska procenila bolje nie da sme tamu nego juznive, ne mi e bas se jasno vo taktikite ?...

Што експериментирала Полска ? Они се тука со Б составот така да не се непобедливи, и од Естонија губеа 3-1 и 3-0 а Австрија на 2 пати им зимаше по два сета а ние ги тепавме 3-0 двете

Грција изгледа ќе го добие третиов ама ќе изгубат

Што експериментирала Полска ? Они се тука со Б составот така да не се непобедливи, и од Естонија губеа 3-1 и 3-0 а Австрија на 2 пати им зимаше по два сета а ние ги тепавме 3-0 двете

Грција изгледа ќе го добие третиов ама ќе изгубат
3:2 i 3:1

Последно уредено:
Леее судијата како им го подари сетот на педерите..Двоен контакт направија на мрежа а тој пак им го даде поенот, и со тоа го зедоа сетот.(n)
Се правеше дека не гледа или стварно ќор е .

Од 15-20 стигнаа 23-22 и ништо.На 23-23 средниот блокер имаше мат позиција а тој му ја остави на Урнаут а тој беше блокиран.Лошо позициониран.

Сега јужниве одма 3-0 направија ццц.

po se ke se igra 5- set, juznive najverojatno ke pobedat:(
a ne li beshe pametno vo isto vreme da se igraat utakmicite ??

AJDE SUKUR, pakuvajte koferite za Polska:P

Последно уредено:
Колку што прочитав отидовме на фајналфор. Сега против Словенија се игра? И уште едно прашање, Имаат ли некаков финансиски надоместок за тоа што стигнуваат до четирите најдобри, или лигава е гола вода.

Колку што прочитав отидовме на фајналфор. Сега против Словенија се игра? И уште едно прашање, Имаат ли некаков финансиски надоместок за тоа што стигнуваат до четирите најдобри, или лигава е гола вода.
ke ima zdreb

Со Естонија играме во полуфиналето. Нема многу надеж за нас, али очекувам подобри утакмици од двете кои ги одигравме пред месец дена :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom