Македонска одбојкарска репрезентација-мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Тетекс фан ^
  • Време на започнување Време на започнување
Против Полска доволна е една победа за фајнл-фор, или грешам? :)

треба да имат повеќе поени од Грција

Sent from my 6036Y using Tapatalk

А шо улога игра грција?! :confused: нели не сме во иста група !
Полска има директно место на фајналфор-турнирот оти са домаќини, 1 место од двете групи и подобрата 2ро пласира ќе одат

Полска има директно место на фајналфор-турнирот оти са домаќини, 1 место од двете групи и подобрата 2ро пласира ќе одат

Па можиме да се договориме со пољаците, ако сакат полна сала македонски навивачи ! :D :P Мислам да се договорат ! :P

Ова со Полска што има загарантирано место е ептен курвински, па биле Светски шампиони или не. Зошто кај нас да не беше фајнал-форот, па Македонија да има загарантирано место? А вторава селекција на Полска, е далеку од квалитетот на првата, да бидеме реални.

http://ekipa.mk/pobednitsi-vo-dusha-odbojkarite-ja-reshija-i-polska/ :bravobe:
Dali so pobedava se plasiravme vo final 4,posto zborese neso komentatorot ali ne razbrav?
Sto se odnesuva do mecot imavme nekoi amaterski greski,i sreka sto Poljacite igraa so b tim,inaku ke go jadevme na golemo :D
Ќе мора утре победа со 3-0,а јужниов сосед мора двата натпревари против Словенија да ги изгуби

Не ми е ни мене јасно зошто Полска игра во Европскава Лига..А денес ни треба победа 3:0 или 3:1.

Која разлика од првите два натревари со Естонија.Тогаш ни обичен сервис не знаеа да примат а сега ептен се подобрени и многу потечни акции прават.[DOUBLEPOST=1439048561][/DOUBLEPOST]Леле овој Симовски црепов го откинаа од блокови..Не знае малце да промени,само удира со цела сила а не игра барем малце со ум.:busi:
Удри пополека во рака кај последниот блокер и во 99% од случаите ќе има блок-аут.Тој од нигде никаде на троен блок,сака насилнички да пројде.

Последно уредено:
Многу добра игра во третиов сет.Техничарот микса нон стоп,а не како во првиот сет и делумно во вториот,кога се одеше преку Симовски.

Сега играат преку сите т.е Ѓорѓиев,Ѓорѓевски,Јосифов,Љафтов,Симовски..Тотално ја збунија полската одбрана и ретко кога имаат троен блок а во првиот сет со слепнати очи знаеа каде треба да бранат.

Одлични бравооооо :cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom