Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, со друг криминалец, Петар Наумовски, му ебам тоа гнидата кељава.И купишта криминал во Федерацијата, случајот Николов, блокираната сметка на федерацијата во износ од 300.000 евра и уште многу други работи. Овие работи се наталожени од поодамна.
Затоа е револтот и барањето за негова смена.
Да, со друг криминалец, Петар Наумовски, му ебам тоа гнидата кељава.
Тури му курот ако он треба да го мења Димевски, ми збориш за криминали а ги оправдуваш Соколи што иницираат смена на Димевски со друг Криминалец, тоа е контрадикторно до јаја.
Сеа незнам колку си свесен ти Пеце каква мувла шугава е, али ако си, нема резон да го тераш муабетов, исто срање различно паковање се.
Па Соколи имаат ли лице да се бунат и да кажуваат тука басни. Па тие заклучуваат врати за навивачите си прават приватни забави на утакмиците, а ќе зборат з други, па јас да сум на ДИмевски местото одма би ги исклучил од лига. Пазете изјава на тој сељакот Јакимовски, кошарката се играла за спонзорите, е од тука по самото тоа како гледа на овој спорт е доволно јасно каков лингур е. И дека си тера само негови интереси, а не се замра за кошарката.
Зашто никој не се побуни кога Вардар го оптструираа, го пратија во трета лига никој а не кажа, се бунеа и предходно многу екипи ама тогаш на истиве им одогвараше се. Сеа изгубија една титула, па некако убрзано почнаа да работат за освојување на титулата, за да не се посрамотат.
Гледам погоре пишал Работничкил требало да лета во трета лига ради прекинот. Па таму требаше тој судиајта да добие доживотна забрана за судење на кошаркарски натрепвари бе, направи срамен потег по нечија директива, зашто го плукнале барал да се испразни трибината. У наши сали моќ покажуваат, а кај беше истиот тој судија во Чаир или и во Сарај коа се играше да прекинува утакмица и да бара празенење на трибините ради националситчки скаднирања, ама таму не смее да зуцне.
Е од такви како тој судиајта што го прекина дербито, како тој Јакимовски и клубови како тие Соколи ни пропадна спротот во Македонија, а од исти такви луѓе умешани во политката и државата ни отиде во неповрат.
Стефчо, шу праиш ?Пеце нема да биде сам. Се составува тим што ке ја предводи федерација, а се спомнуваат имињата на Заре Марковски, Марин и Врба како членови на тој тим. Нема потреба да зборам што се тие луѓе за Мак кошарката, за разлика од Даниел кој има допирни точки само со криминал, но не и со кошарка.
Во моментов не гледам некое подобро решение и сега во овој момент дури и Миленко Неделковски е подобар кандидат од Даниел.[DOUBLEPOST=1426520128][/DOUBLEPOST]
Иди легни си, покри си се, заспи си.
Комшија ми е, секој ден кафе пиеме, ок, секој втор зашто во меѓувреме ја ебеше Маријана хостесана ...Ти паκ од κај го знаеш Пеце? Тој ни е најдобаρ κошаρκаρ на сите вρемиња ценет е во стρанство па нели тρеба легенди да ни ги водат федеρациите плус и заρе и ќе влага во одбоρ баρем аκо не дρуго ρазбиρаат κошаρκа
Па тие заклучуваат врати за навивачите си прават приватни забави на утакмиците, а ќе зборат з други, па јас да сум на ДИмевски местото одма би ги исклучил од лига.
А пошто овие ги бираат кој ќе го наследи тоа сигурно ќе се смени ако го сменат овој.@Mr.X
Ќе те цитирам (прашам) само за делов...
А кој им дозволи да прават приватни забави извини молимте? Јас и ти да не го носевме законот или Димевски и компанија? Кој им дал право на Соколи, Мзт, Работнички, Торус, Свети Николе и остали да затвораат врати, да не пуштаат карти во продажба, да не пуштаат гостински навивачи и слично? Кој одлучуа какви песни ќе се пеат на трибините? Кој одлучува колкава ќе биде казната ако од трибините се слуша КФМ ЛОПОВИ??
Законите ги носи федерацијата. Федерацијата си носи правила, закони, статути врз кој основ клубовите реагираат.
Middle, Наумовски го боли ташак за мак баскетот колку што беше засегнат за успехот на МЗТ кога си ја реактивираше неговата кошаркарска кариера ... а позадината сите знаеме каква беше.
Преварант и хоштаплер е ќељавиов, секоја чест за успешната кошаркарска кариера ама како човек е гомно и само поради лајно-системот кој функционира моментално сеуште не е криминално гонет.[DOUBLEPOST=1426533384][/DOUBLEPOST]
Комшија ми е, секој ден кафе пиеме, ок, секој втор зашто во меѓувреме ја ебеше Маријана хостесана ...