парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 24.016
А сеќам се кд се врати Куманоо у прву лигу, 2009/10, комај сфак пут кд се играше у нашу салу гу пренасасфа на ТВ само затој што на њума имаше колко толко публика. Сеќам се и коментатор тк такој се изрази, вика на другите средби и нема толку гледаност. А бш тк Куманоо беше дрво, губесмо од Офче Поле : D Aли тепасмо га Работнички и сала беше пуна скроз и Симиќ тк прф пут га еде после туј паузу што Куманоо не игра у прву лигу. Еде га сфаку утакмицу, кд игра и кд не игра : DОд МТВ и федерацијата ако има еден нормален еве на...Играат Куманово-Кожув,дерби на колото според мене,а тие пустите ќе пренесуваат Гоце Делчев-Соколи![]()
Ск сакам и Фени да улегне у први шес, за да га еде два пута овуј сезону, по могуќност и поише : )
Јутре надам се дека Луковиќ нема да се повампири и да не убие, ми ке га пречекамо сс осмех и аплауз, а од његово провоцирање зависи дали ке си искочи испцуен, мада не верују. А ми бш на туј позицију смо најтнки, на центарску. А да не си отидееее, претенденти за финале ке бесмо, овакој мислу дека најреално смо у први четири.
Абе и Соколи устфари е збир на ветерански прволигарши, сфи онија што ги испошетасфа сфи клубови овија године. А Симиќ га тепа еМЗеТе задњи пут у стару салу, а и прф пут у нову салу

Ск мзт и ке ни попушта на кумовску базу, мислу дека Врбица му е кум на Мечето Ушко или обратно.
Јутре сфи у салу, да ги скидамо за да га зацфрстимо прво место колко на почетак, за понатамо ке се уиграмо : )