Македонска Kошаркарска Лига - Сезона 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Yeezus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе овај коментаторот напушен е?:eek:Кој е бе овај дудук?
По кој критиериум ги одбираат вакви човечиња да земаат плата?:facepalm:
Па овај не би го пуштил да коментира на локален медиум во некое селце,камоли на национален сервис...
Поголем кретен се нема појавено одамна на ТВ екраните...
По,по,по дебил,за кој :kuracc:плаќаме РДТ....
Алооооо,подобро Видевски да коментираше....

Мислам дека беше на време, ама некако подолго ми изледаше периодот после шутот, 3 секунди беа останати а ми изгледа како подолго да помина

Мислам дека беше на време, ама некако подолго ми изледаше периодот после шутот, 3 секунди беа останати а ми изгледа како подолго да помина
Не се ослонувам на саатот, од прееска нешто не штимаше. Веројатно мислиш на тоа на екран што е.
Уште малце Пипан ќе влезе за МЗТ. :D

Кога ќе видам вакви професионалци, пример ко Чапин, кога прават глуп фаул со кој му даваат екстра слободно,...

Симоновски го извади МЗТ.

Алооооооо Јаневски му краде топка на Чапин,аооооооооооо[DOUBLEPOST=1433099563][/DOUBLEPOST]Ајдееееее титула во вторниккк ......

Последно уредено од модератор:
Не е за верување колку глупо игра Куманово...

Не е за верување колку глупо игра Куманово...
Ја изгубија они со слободните. 4-5 ги промашија во серија во последната четвртина. И МЗТ тогаш промашија неколку, ама Куманово имаа меч топка.

Честитки и за Куманово и за МЗТ за одличната утакмица, ова е една од подобрите утакмици кои сум ги гледал во последно време во Македонија.

По светлото на таблата важи кошот. Но можно е времето да не е пуштено на време, предолги беа тие 2.5 секунди

По светлото на таблата важи кошот. Но можно е времето да не е пуштено на време, предолги беа тие 2.5 секунди
Толку имаше? Пошто доле пишуваше 3, ама не ми е верно. Иначе, мислам дека треба да има некој посед за да почне да тече времето или? Нели, обично така прават кога изведуваат од под кош за да штедат на време.

Па мајка му стара, па колку е тешко да се погоди слободно. Да доминираш цело време и сам да си го ставиш!
Пред свирката, топката низ раце на Луковиќ минува, удира во Мандиќ како во ѕид и нормално дека Марко поен ќе даде. Лелелеле :tapp::tapp::tapp::facepalm::facepalm::yid::yid:

Последно уредено:
2.7 рече коментаторот дека има до крај. Значи толку имало на семафорот.

Толку имаше? Пошто доле пишуваше 3, ама не ми е верно. Иначе, мислам дека треба да има некој посед за да почне да тече времето или? Нели, обично така прават кога изведуваат од под кош за да штедат на време.
На слободни правилото е кога ќе удри топката во обрачот почнува да тече времето, ако не се лажам.

Аууу каква утакмица :eek:

Дури и против судии, публика, 42% шут за три поени, 4 исклучени кошаркари и АПЛА ОЧАЈНИ Самарџиски и Синовец - МЗТ си ја зема победата. Дефинитивно беше многу блиску, Марче од можен трагичар испадна херој, Костовски имаше ужасна шутерска вечер, Чапин од утакмица во утакмица покажува кој ѕвер е, Шехович незапирлив...

Ајде во вторник на прослава на титула :D

Последно уредено:
Оваа беше таа пеколна атмосфера? 2 од 3 песни се Пуши мзт и скопски педери и секако мавање по играчи со предмети заради одлука на судија.
Не знам дали е во или вон времето, не се гледа убаво црвеното светло на кошот.
Кумани не навиваа погина наш член и најтапа атмосфера беше денес.
У врска со натпреварот сфака част со офанзивни не утепаа судиите судеа како оној пат со грешки ,малку повише у наша корист ама тоа е сфака част и честито на победа знаев дека нема шанса да бидеме шампиони ама сакав уште една дома со пеколна атмосфера и навивање...

Е да и честито на титула највероватно штета што нема да има уште еден натпревар заслужува македонскиот спорт полна сала на нешто.

Жал ми е за починатиот навивач нека му е лесна земја . Ваква нба утакмица одамна не сум видел по нашиве сали , кумановци сами си ја изгубија утакмицата а судиите пак ужас како и да е идеме во вторник по титула ...

п.с. МАРКО СИМОНОВСКИ И АЛЕКСАНДАР ЧАПИН :oleee::oleee::oleee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom