Македонска Kошаркарска Лига - Сезона 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Yeezus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕЕеееееее Милојевиќ бе копиле едно да ти ја ебам мајката у пичка смрдлива

И ја све да му ебу место на мзт на нас ни суди техничку дај боже цел да искочи после утакмицу и Лучиќ и тј центар келав

Ќе ми плачат Кумановци дека за МЗТ суделе пффффф.
За разлика од првава текма некако многу повеќе судат за Куманово денес и пак 5 разлика само.[DOUBLEPOST=1433095345][/DOUBLEPOST]
?
Не те сфатив ништо :D
Нема што да се сфаќа, Мијатовиќ ги буши и крив им е сега. :)

За разлика од првава текма некако многу повеќе судат за Куманово денес и пак 5 разлика само.[DOUBLEPOST=1433095345][/DOUBLEPOST]
Па затоа прашав, не видов да направи ништо лошо, мирен човек е он...

Не заебавај и ти, далеку е денешното судење од она во Јане Сандански. Пример земи ја последнава акција на МЗТ, каде што досуди фаул од Луковиќ :pos:
На првата утакмица МЗТ беше сто пати подобар, ама кога и да имаше шанса Куманово да спушти под 10, одма стигнуваше блокада. Какви смешни судиски грешки имаше на првиот меч, тотално слепило треба да те изеде за така да судиш :D

Каква мизерна тројка ни стегнаа,не ми се верува...:facepalm:

Од дома да ја фрлат ќе погодат денес :D

Оваа беше таа пеколна атмосфера? 2 од 3 песни се Пуши мзт и скопски педери и секако мавање по играчи со предмети заради одлука на судија.
Не знам дали е во или вон времето, не се гледа убаво црвеното светло на кошот.

Оваа беше таа пеколна атмосфера? 2 од 3 песни се Пуши мзт и скопски педери и секако мавање по играчи со предмети заради одлука на судија.
Не се пее оти загинал навивач на Кумани...

Нема навивање, починал некој член на Кумани.

Ауф каков крај у пм :vozbud:
Кошот мислам дека си беше чист, иако од снимките не можеше ништо да се види. Како се поебаа Кумановци, ако не победат нека си се откажат :icon_mrgr:
Какво пцуење падна на крајов, мајки, шајки се паѓам од смеење :pos:

Не се пее оти загинал навивач на Кумани...
Ок, еве се извинувам, не знаев за ова. Нека му е лесна земјата.

Но, тоа повторно не оправдува мавање со предмети по играчи и членови на стручен штаб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom