- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.717
- Поени од реакции
- 120.225
ЕЕеееееее Милојевиќ бе копиле едно да ти ја ебам мајката у пичка смрдлива
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?И ја све да му ебу место на мзт на нас ни суди техничку дај боже цел да искочи после утакмицу и Лучиќ и тј центар келав
Нема што да се сфаќа, Мијатовиќ ги буши и крив им е сега.?
Не те сфатив ништо![]()
Па затоа прашав, не видов да направи ништо лошо, мирен човек е он...Ќе ми плачат Кумановци дека за МЗТ суделе пффффф.
За разлика од првава текма некако многу повеќе судат за Куманово денес и пак 5 разлика само.[DOUBLEPOST=1433095345][/DOUBLEPOST]
Нема што да се сфаќа, Мијатовиќ ги буши и крив им е сега.![]()
Не заебавај и ти, далеку е денешното судење од она во Јане Сандански. Пример земи ја последнава акција на МЗТ, каде што досуди фаул од ЛуковиќЌе ми плачат Кумановци дека за МЗТ суделе пффффф.
За разлика од првава текма некако многу повеќе судат за Куманово денес и пак 5 разлика само.[DOUBLEPOST=1433095345][/DOUBLEPOST]
Нема што да се сфаќа, Мијатовиќ ги буши и крив им е сега.![]()
Не се пее оти загинал навивач на Кумани...Оваа беше таа пеколна атмосфера? 2 од 3 песни се Пуши мзт и скопски педери и секако мавање по играчи со предмети заради одлука на судија.
Не знам дали е во или вон времето, не се гледа убаво црвеното светло на кошот.
Нема навивање, починал некој член на Кумани.Оваа беше таа пеколна атмосфера? 2 од 3 песни се Пуши мзт и скопски педери и секако мавање по играчи со предмети заради одлука на судија.
Не знам дали е во или вон времето, не се гледа убаво црвеното светло на кошот.
Ок, еве се извинувам, не знаев за ова. Нека му е лесна земјата.Не се пее оти загинал навивач на Кумани...