Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви стрим од Грузиската национална телевизија, би требало да го отвора пошто е ова официјален стрим, но можеби е геоблокиран.

Муслиу играчина

Jalova inicijativa bez završnica. Ja ne znam što fudbaleri se našive što ne znaat da lupnat eden šut u kjoš na gol ili u agol gore ne mora ni da e silen. Elmas kao da ne jadel šutira, drugive u oblaci. Džabe e se koa na vakva inicijativa nemaš završnica. Mora da bideme lukavi da iskoristime i najmala šansa da daeme gol. Se glea deka lesno stigame do gol, ovie ne se ništo vo odbrana samo završnicata ni e očajna. Ke mora da se smeni toa ako sakame pobeda večer. I sekako kompleten fokus vo odbrana pošo imaat brzi facki koi lesno može da kaznat.

Добри сме, поборбени. Тврдо играат Грузијциве, ама мислам дека сме далеку поактивни. Тие чекаат некои полуконтри и контри. Не знам Даре како не го удри оној што се замислува дека е звезда појако па да го извадат од терен. А и Даре мора посигурен да е. Ристовски нека излезе во второ, како да се крие меѓу одбраната, нигде не се примети освен кога не успеа една добра топка да фати.

Две исти акции ни прават.
Вака да му ја дадат на Елмас ќе сака до гол да дрибла и ќе заглави кај првиот противник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom