Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Да не испадне да гледаш денес реприза од Македонија-Србија У19 и да се чудиш зошто цело време коментаторот место Ерменија вика Србија. :D

Добро е, се наштелував на време :D. Не знам зашо се ми се имаше увртено во глава дека играме во среда:)

Нашите со топка неможат да се состават против Украина...
Автоматски споено мислење:

Браво Гроздановски 1:1

Последно уредено:
Kostadinov desen bek ! Hahahahah pri tolku forsoranje do sega u bundes liga trebase da ide bratot a ne da bide rezerva u Slovacka … Gospod neka ni e na pomosh!

Дали до толку Давор Здравковски не заслужува повик ? Искрено не му ја пратам лигата, но гледам дека игра редовно и мислам дека во ваква ситуација кога мора Ашкоски да игра средина добро би ни дошол.

Претпоставувам Ашковски ќе игра како десен бек а Костадинов во средина. Како и да е очобол е составов. За Здравковски се сложувам, може не е некое играчиште ама каде-каде повеќе заслужува повик и да биде на клупа отколку овој Костадинов кој пак е дури стандарден стартер. Откако отпадна Ракип баш очекував Давор да добие дополнителен повик, ама место него Милевски се реши за Тотре.

Ерменциве за провокација ставиле грчко знаме. Демек православните браќа. :facepalm:
Комити пред повеќе од 7-8 години извадија банер - Recognise the Armenian genocide.
Епа следен пат кога ќе гостуваат во Ск ферски е да се завее азербејџанско знаме.

Ашковски ефект, настрана мајтап, доста активен е Ашковски.

Ашковски што направи човече, каква МАЈСТОРИЈА е ова :brlav: :vozbud::vozbud::vozbud:
Спаваш ли мирно Дани Алвеш?

Барди и Елмас мора да играат поедноставно и посигурно.

А ти Чурлинов испрати фудбалер до крај во дефанзива, не ми глуми Роналдо. :mad:

АУИУУУУУУУУУ БАРДИ КАКВО ГОЛЧЕЕЕ

Ах 2та бода со Исланд, никогаш нема да ги преболам..... :(
Па и тие испуштени бода најверојатно ќе не коштаат пласман. Освен ако не се деси чудо до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom