Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нарачав и ја прееска, ќе чекам да стигне.

Од позади празен е, нема ништо логоа, или бар Македонија да пишува?
На мојот од позади пишува Македонија со бели букви, супер изработен е,
само незнам од која страна го нарачав :facepalm:
Можно е да беше од Спортисимо.
Уште пред натпреварот со Грузија го имав нарачано.

Солидно изработен
bb694022d3bd9b082ac733112d159c1b.jpg

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Точни се големините у смисла, ако носиш Л маици, дали дресот Л е точен, пошто некад знаат различни да бидат.

Нарачав и ја прееска, ќе чекам да стигне.

Од позади празен е, нема ништо логоа, или бар Македонија да пишува?
Macedonia пишува со бел фонт, ќе ти сликам

Точни се големините у смисла, ако носиш Л маици, дали дресот Л е точен, пошто некад знаат различни да бидат.
И мене ова ме интересира. Ги прашав дали може да се смени, ако не е точна големината, ми рекоа можело.

Ќе земам ќе го отворам ко ќе стигне каргото и ќе го проверам, па ако е ок, тогаш ќе му платам. :D

Ова на ДНК и компанија е може 2-3 класи подобро од онаа безвезнана, што беше демек како химна...
за днк и компанија треба да се напраи исто петиција како шо се напраи за дресот. на сила направено.
еве како треба барем да звучи навивачка песна.

за днк и компанија треба да се напраи исто петиција како шо се напраи за дресот. на сила направено.
еве како треба барем да звучи навивачка песна.
Сите навивачки песни од Zaprešić boys се одлични, нека направат една и за нас, ние ако чекаме добра песна од нашиве ќе треба да почекаме подолго...:D

Ма каки ДНК, Ристо Самарџиев или ВИС Рисови. Кај мене од 13ти само една песна ќе врти.
Најдобрата некогаш...

Точни се, XL е точен барем

Мене лично ми се допаѓаше новиот дизајн, како дрес со сите детали ми е многу подобар од другиов. Иначе за сонцето малце касно е бранењето, пред повеќе од 20 години го тргнаа :D

То Мухи, бркај го малерот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom