Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не се опседнувај и ти со мене. Батали ме мене. Батали што праам, што читам, каде што сум пишувал.

Проблематизирај го тоа што го пишувам. Негирај дека се дресовите комбинација иста ко албанската, негирај дека Сејдини неќел да честита после Косово, кажи дека бил херој и слично.

Или па, ако сакаш ќе збориме за мене и за тебе.
Која е таа црвено црно бела комбинација? Или се правиш сосила будала или стварно си. Дај да ја видиме баш.
Уште чекам одговор

Секако спијте на тоа уво дека не е точно. Пошто демантирале не било точно. Се понашате ко во Германија да живеете а не во дно од држава Македонија.
Автоматски споено мислење:

Секако спијте на тоа уво дека не е точно. Пошто демантирале не било точно. Се понашате ко во Германија да живеете а не во дно од држава Македонија.
Мора да демантираат пошто на некој му текнало да пишува што сака. Ко да не е прв пат да спинуваат. Дајте да видиме како дознале за Омер.

Претседателот на ФФМ на прославата на титулата на Шкендија лета „орли“ - Слободен печат (slobodenpecat.mk)

Само потсетување за тие што го бранат Сејдини и се прават слепи на некои преочигледни обиди за некои работи драстично да се сменат.

Очекував Берик да го постира ова, ама добро е што те имаме и тебе.
Ист си како него, кога немате одговор на тоа што ве прашуваме во врска со Сејдини, одма мењате тема.

Уште чекам одговор
комбинација на дресови
Три
Нашата е иста ко албанската.

Неколку пути го пишав.
Автоматски споено мислење:

Ист си како него, кога немате одговор на тоа што ве прашуваме во врска со Сејдини, одма мењате тема.
Чекај, ти слеп се правиш на фактот оти покуша да ни убута комбинација на три дреса (не на бои од еден дрес, ова за тие што не разбираат) иста ко албанската, или го негираш тоа?

Не се опседнувај и ти со мене. Батали ме мене. Батали што праам, што читам, каде што сум пишувал.

Чекај, ти слеп се правиш на фактот оти покуша да ни убута комбинација на три дреса (не на бои од еден дрес, ова за тие што не разбираат) иста ко албанската, или го негираш тоа?

Решив да те послушам и да те баталам. Нема смисла ова. Ќе се дружиме на други теми.

Koe менување тема? XD Само ве потсетуваме кого пробувате да оправдате. И тоа со факти. Ама пошто не ви одговара се праите на тошо. Ама не Сејдини топ е. Па искрено дур има вакви ко вас не ни заслужуваме подобро. Дај боже и орел да ни стават на дресот а вие продолжете да го правдате.

дресовите страшно потсеќаат на албанските и тоа не пробувајте да го спинувате со, а бе добро не вика со Македонија.
Проблемот не е шо потсеќаат на Албанските, туку шо воопшто не потсеќаат на Македонските ;)

Решив да те послушам и да те баталам. Нема смисла ова. Ќе се дружиме на други теми.
ОКеј, само кажи ми што те прашав:
- не е точно дека покуша да ни убута албaнски дресови или не ти е битно тоа?

Koe менување тема? XD Само ве потсетуваме кого пробувате да оправдате. И тоа со факти. Ама пошто не ви одговара се праите на тошо. Ама не Сејдини топ е. Па искрено дур има вакви ко вас не ни заслужуваме подобро. Дај боже и орел да ни стават на дресот а вие продолжете да го правдате.

Дизајнер на дресот е македонка.
Да беше дизајнер албанец а претседател на ФФМ македонец, вие ќе урлавте по дизајнерот.
Дизајнот беше одличен, единствено бургунди бојата можела да биде црвена и со тоа да се избегне цела оваа досадна комуникација.
Мене ми се допаднаа дресовите иако се сложувам дека можеле малку посветла варијанта, ама затоа белиот и црниот (со помаранџесто) се топ!

ОКеј, само кажи ми што те прашав:
- не е точно дека покуша да ни убута албaнски дресови или не ти е битно тоа?

Јас лично сметам дека не покуша да ни убута.
Ете како што кажав, дизајнерот е македонка од Прилеп и може за неа да зборуваме малку повеќе на оваа тема.
Сејдини е оној кој ги одобрил зашто претпоставувам имало неколку опции. Плус човекот јавно се извини и проба да им удоволи на сите.
Јас ти кажав и претходно, да беа Ѕинго или Харалампие, ако им се свиѓале помаранџести дресови, со такви ќе игравме и кур ќе пушевме.
Нити ќе се извинуваа, нити ќе пробаа да сменат нити мува ќе ги лазеше.

BTW Еве барем ти знаеш повеќе околу албанците во Македонија. Дали они ако наумиле нешто не го оствариле?
Имиња на улици, школи променија...албански споменици среде Скопје па зарем едни дресови би биле проблем?

Било кој да беше покушал да ги склепа ко албанска репрезентација дресовите да ни бидат, ќе јадеше хејт. Ѕинго, неѕинго, сеедно.
Тоа што некоја Македонка ги правела, ништо не значи. Она добила насоки какви да изработи, не и текнало нејзе - ај ќе ги направам ко Албанија, ете така. До сега, триесет години беа вакви, сега ќе бидат ко на Албанија.

Ние имавме до сега црвен, бел и жолт.

Било кој да беше покушал да ги склепа ко албанска репрезентација дресовите да ни бидат, ќе јадеше хејт. Ѕинго, неѕинго, сеедно.
Тоа што некоја Македонка ги правела, ништо не значи. Она добила насоки какви да изработи, не и текнало нејзе - ај ќе ги направам ко Албанија, ете така. До сега, триесет години беа вакви, сега ќе бидат ко на Албанија.

Ние имавме до сега црвен, бел и жолт.
Добро како не сфаќаш дека имаме 2 комбинации: црвена и бела. Кај го вадиш овој жолтиов не знам?

Дизајнер на дресот е македонка.
Да беше дизајнер албанец а претседател на ФФМ македонец, вие ќе урлавте по дизајнерот.
Дизајнот беше одличен, единствено бургунди бојата можела да биде црвена и со тоа да се избегне цела оваа досадна комуникација.
Мене ми се допаднаа дресовите иако се сложувам дека можеле малку посветла варијанта, ама затоа белиот и црниот (со помаранџесто) се топ!

Јас лично сметам дека не покуша да ни убута.
Ете како што кажав, дизајнерот е македонка од Прилеп и може за неа да зборуваме малку повеќе на оваа тема.
Сејдини е оној кој ги одобрил зашто претпоставувам имало неколку опции. Плус човекот јавно се извини и проба да им удоволи на сите.
Јас ти кажав и претходно, да беа Ѕинго или Харалампие, ако им се свиѓале помаранџести дресови, со такви ќе игравме и кур ќе пушевме.
Нити ќе се извинуваа, нити ќе пробаа да сменат нити мува ќе ги лазеше.

BTW Еве барем ти знаеш повеќе околу албанците во Македонија. Дали они ако наумиле нешто не го оствариле?
Имиња на улици, школи променија...албански споменици среде Скопје па зарем едни дресови би биле проблем?
Па баш бојата е проблемот не дизајнот. Не кој и да беше преседател по него ќе се урлаше. Дизајнерот не прави дрес на својата рака го право под инструкции кои ги добива. И Црниот дрес е ужасен. Никад ни сме имале ниту па ќе имаме врска со црна боја. Се знае во кои бои Македонија игра, Црвена, жолта и евентуално бела како неутрален дрес.

Добро како не сфаќаш дека имаме 2 комбинации: црвена и бела. Кај го вадиш овој жолтиов не знам?
Не си ги гледал во жолт низ годиниве?
20141216114610.png

И пума имаше жолт. Третиот ни е жолт, не црн, како Албанија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom