Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Албанец стана претседател на ФФМ и ги направи комбинацијата дресови на репрезентацијата да биде ко албанската и сега не смеело збор да кажеме оти не сме се бунеле за ракометарите?

Ме боли кур за ракомет. Ете затоа не сум се бунел. И? Немам право за ова сега да зборам? :lolzz:

Тебе те боли кур и за фудбал ама па албанец е на ФФМ и не можеш да се помириш со тоа, па макар бил и поголем македонец од сите што се на функција моментално.

Реков, ме боли кур за ракомет, Мукаетов и сл.
Ова е за фудбал тема, за репрезентацијата во фудбал.

ОК, супер.

Ако може на темава да се вратиме чисто фудбалски.

Има други подфоруми, па таму слободно продолжете со дискусија, кој сака.

Тебе те боли кур и за фудбал ама па албанец е на ФФМ и не можеш да се помириш со тоа, па макар бил и поголем македонец од сите што се на функција моментално.
Ме боли кур за фудбал, оти не коментирам на тие теми? Така ти иде логиката?
Не знам по што друго си можел тоа да го заклучиш.

Немав проблем со него се додека не почна да ја минира работата на репрезентацијата и не се обиде да стави црно-црвено-бела (иста ко Албанија) комбинација.
Ако е толкав Македонец, зошто тоа го прави?
Автоматски споено мислење:

ОК, супер.

Ако може на темава да се вратиме чисто фудбалски.

Има други подфоруми, па таму слободно продолжете со дискусија, кој сака.
па за фудбалски факинг дресови збориме
на фудбалската репрезентација

не за Мукаетов, ракомет и мене што ми било битно а што не.

Немав проблем со него се додека не почна да ја минира работата на репрезентацијата и не се обиде да стави црно-црвено-бела (иста ко Албанија) комбинација.

Берик, не е прв пат да те цитирам за мешање на политика во темава.
Не се прај на тошо не ме терај да копам да ти докажам дека и порано имаш мешано политика.
Па сите те знаат дека доаѓаш на темава и коментираш исклучиво за албанците.

Берик, не е прв пат да те цитирам за мешање на политика во темава.
Не се прај на тошо не ме терај да копам да ти докажам дека и порано имаш мешано политика.
Па сите те знаат дека доаѓаш на темава и коментираш исклучиво за албанците.
Вака стојат работите:
Ја ќе коментирам тоа што сметам дека треба да се коментира, а ти (или било кој) ако мислиш дека е боље да се збори за мене, што сакам, а што неќам, дали доволно гледам фудбал за да коментирам, или пак за ракомет, Мукаетов и сл., можеш да ме пријавиш на модератор.

Смешно е како баш тие што ги свртеја муабетите кон ракомет сега викаат да се вратиме на темата, не? :D

Без разлика што Сејдини е претседател, а не некој наш, дресовите страшно потсеќаат на албанските и тоа не пробувајте да го спинувате со, а бе добро не вика со Македонија. Преку таквото. Тоа што испробуваат промена на боите, не било страшно. Па после ќе им текне и промена на логото, а на крај ништо чудно и Северна да го шлакнат на дресовите, ама ништо страшно, ова е фудбалска тема. Ццц.

Фудбалерите нека си гледаат фудбалот и ќе добијат поддршка од фановите секако, али поддршка за ропациве од федерација што засеруваат последниов период константно, нема да има и не треба да има.

па за фудбалски факинг дресови збориме
на фудбалската репрезентација

не за Мукаетов, ракомет и мене што ми било битно а што не.
Која е таа црвено црно бела комбинација? Или се правиш сосила будала или стварно си. Дај да ја видиме баш.

Вака стојат работите:
Ја ќе коментирам тоа што сметам дека треба да се коментира, а ти (или било кој) ако мислиш дека е боље да се збори за мене, што сакам, а што неќам, дали доволно гледам фудбал за да коментирам, или пак за ракомет, Мукаетов и сл., можеш да ме пријавиш на модератор.

Добро е Бијонс, уживај со овие правила.
Само кажувам дека си досаден (на темава, на другите неам проблем да те читам) и дека верглаш цело време едното исто.

Еве малце ископав на темава и читам какви гомна имаш јадено за Сејдини пред дуелот со Косово и како љопките во репрезентација ќе играле против нас.
После тоа те снемало, ваљда си скокнал у друга тема да коментираш за љопките.

Мислам ок, факт е дека не се сакаме со нив. Ама олабави ја барем темава и дај да коментираме чисто од спортски аспект. И ете, не сум единствениот кој му пречи цело време да се вергла за Сејдини, Ибраими итн...тие се дел од македонската репрезентација и само како фудбалери треба да ги коментираме тука.
За се друго префрли се во Соживот темата, албанското прашање во МК и др.

Дали сте озбилни со бранењево на Сејдини? Истиот Сејдини што го одбра лидерот на шверцери кој е голем албански националист и секад ама секад пее против македонците за лидер на наивачка група на Макеоднија на европско? И сега онака сосемо случјано одбрана беше таа боја така? XD

Дали сте озбилно со бранењево на Сејдини? Истиот Сејдини што го одбра лидерот на шверцери кој е голем албански националист и секад ама секад пее против македонците за лидер на наивачка група на Макеоднија на европско? И сега онака сосемо случјано одбрана беше таа боја така? XD
Еден го пишал тоа на твитер и сите препишуваат, а никој не кажува од кај знае и кај пишува.

Дали сте озбилно со бранењево на Сејдини? Истиот Сејдини што го одбра лидерот на шверцери кој е голем албански националист и секад ама секад пее против македонците за лидер на наивачка група на Макеоднија на европско? И сега онака сосемо случјано одбрана беше таа боја така? XD

Абе сеа озбилен си и ти?
Еден кажа лажна вест сите му поверуваа, друг кажа дека демантирале и дека не е точно тоа, никој не го изеба два посто.
Не е точно тоа, и ФФМ не организира навивачи.

- Омер Буњаку, советник за спорт при Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците;

Еве точно што му е улогата. Или преведено, кафе кувар на неговиот другар Артан Груби.
И ова нема никаква врска со ФФМ и Сејдини. Ова се одлуки на власта, а ако си запознаен последно време владата е апла контра ФФМ и гледа на секој начин да го бутне Сејдини за да ја прекрстат федерацијата во Football Federation of North Macedonia.

Секако спијте на тоа уво дека не е точно. Пошто демантирале не било точно. Се понашате ко во Германија да живеете а не во дно од држава Македонија.

Секако спијте на тоа уво дека не е точно. Пошто демантирале не било точно. Се понашате ко во Германија да живеете а не во дно од држава Македонија.

Добро е Бијонс, уживај со овие правила.
Само кажувам дека си досаден (на темава, на другите неам проблем да те читам) и дека верглаш цело време едното исто.

Еве малце ископав на темава и читам какви гомна имаш јадено за Сејдини пред дуелот со Косово и како љопките во репрезентација ќе играле против нас.
После тоа те снемало, ваљда си скокнал у друга тема да коментираш за љопките.
Не се опседнувај и ти со мене. Батали ме мене. Батали што праам, што читам, каде што сум пишувал.

Проблематизирај го тоа што го пишувам. Негирај дека се дресовите комбинација иста ко албанската, негирај дека Сејдини неќел да честита после Косово, кажи дека бил херој и слично.

Или па, ако сакаш ќе збориме за мене и за тебе.

И кога ќе стигне инфо оф УЕФА за дресовиве ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom