Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И него местото го прави, потекло од Зајас имал хахахаххаха

Е не знаев дека од таму имал потекло.

Ne mi e profesia novinarstvoto, no sum imal sportski portal ako sakash poveke informacii.

BTW, imashe od prilika 20 dushi shto ne bea novinari (Germanci), no vaka kako jas najdoa nacin da vlezat vo stadion.

@Илко Илија, go mrazam DUI i Zajaz, ama tie ne znat za toa :D

Прашав бидејќи ако оваа слика погоре што си ја објавил е од картите, на неа пишува дека е наменета за новинар. Па од таму ми дојде претпоставката.

...не знам дали е веќе постирано тука ама вреди да се сподели...:D
germanija-makedonija-2.png

Ti pa odma, brzo brzo. Neka se potat malce :sneaky:
Тешко дека никој би се испотил на форава...можда на фејсбук или во Драга Кајгана.

Тука, каде што се собрани најголемите фудбалски експерти од земјава, дел од кои пратат и 3та лига Чехословачка (кхм, Чолизмо.. :D ) тешко дека би излажал некој. Меч не бил преигран кој знае а кога, дури кај што имало некои позначајни инциденти, а камо ли за "техникалии, пропусти".. xD

Колку срамно промашување на Вернер еј. Ужас, катастрофа, мизерија, дно. Нема никакво објаснување она, демек се случува и останати правдања. Кој знае каде му беше паметот во тој миг, а да не напоменувам дека е играч на Челшит. Топката лазеше буквално, ти цела да ја промашиш треба да си антиталент. Нестогол може слободно да му се изнасмее дури и после промашувањето против Романија и пцуењето ,,на тројцата" пред камера, па што остана за најобичен смртник.
И тука неколку напишаа дека пенал било тоа од Алиоски. Прегледајте пак, врска немаше од пенал, чисто подметнување, додека Алиоски ја тргаше ногата за да не го закачи. На успорена снимка секогаш гледа стартот посериозен од што бил. Маме му ебам дајверско.

Добар си

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Ех, сега генерали после војна. Ова е баш чудо. Неверојатен успех. Да не мислевте вие дека можеме да победиме репрезентација која во последните 30 години доживеала само еден, значи само еден пораз од Англија во квалификации за Мундијал. И тоа на гостински терен. Ни повеќе, ни помалку, Германија. Бесмилосна селекција. Вакви резултати како Халеева комета.

Ќути што Македонија ја потрефи. Ќе се памети ова цел живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom