Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.521
- Поени од реакции
- 26.609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, јавна тајна е ова, може ЕП да освои пак ќе планираат да се ослободат од негоСега во изјава за „Спорт 1“, селекторот Игор Ангеловски ги потврдува случувањата кои ги откри Пандев.
„Сѐ што кажа Пандев за мене и за тоа што го посочи е вистина! Може македонската јавност сега да види под каков притисок ги водев двата клучни мечеви во баражите (со Косово и со Грузија). Но, заедно со сите членови на А-тимот успеавме да го обезбедиме пласманот на Европското првенство и да го оствариме овој историски успех на Македонија на чело со капитенот Горан Пандев. И тоа на радост на сите во Македонија“, изјави Ангеловски за „Спорт 1“
Е ова со парите е битното.Секогаш сум го почитувал Пандев зошто никад не се мешал во политика и си остана скормен човек. Ама не му требаше ова сега. Само тензија ќе се дигне. Разбирам дека човекот фрла пари во бунар во македонскиот фудбал и дека е фрустриран, ама можеше да почека некој месец.
Кога сме кај ФФМ и ЕП, немам прочитано, одбраа ли тренинг камп, договорени ли се пријателски за пред одењето на ЕП или и тоа треба играчите и селекторот да го договараат?
Брат не ме сфаќај погрешно, јас немам ништо против да го земат Ракип и да му дадат шанса во квалификации за СП и пријателски утакмици. Ама не и на ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО!Не мора да го земат на ЕП, нека го осигураат само за во иднина. Тотре има 24 години и игра во Шкендија, Костадинов има 25 и игра во Руземборк, додека Ракип на истите години е стандарден во многу подобар тим како Малмо. Адеми е веќе 30 години и доста пати се повредуваше, така што не сме ние Бразил па да пребираме, демек сега еј види овој ни дал корпа па и ние ќе му дадеме. Чим имаш шанса да собереш некој ваков за нас многу солиден играч под итно земај го.
Пред март месец, на УЕФА страната пишуваше дека ќе има информации во март, сега пишуваат дека ќе има во април. Никој ништо не знае, можно е да се игра нели во Англија. Нешто се спомнува 30-50% капацитет, ама не знам колку е изводливо со патувањава. Јас сум скептик за ситуацијава.Дај бе некој нека споделува инфо во врска со Европсково?
Ќе бидат дозволени навивачи, нема да бидат?
Има нешто цени на карти, аранжмани, понуди нешто?