Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајте лајв кај Ристо на инстаграм, Пандев пијан мортус, лепи илјадарки на Џамбо Агушеви :D
не е мала ствар, тоа е 30-годишен сон у земјава

Види го Тони на цел Балкан се прочу. Маму му јебем до вчера завчера клоци му удираше Шумуликоски, ден денес во Хрватски медиуми го цитираат како гуру на нацијата е. Заслужено не викам не.

Кој ги врти грците, ни должат да навиваат за нас, во 2004 имаа огромна поддршка од државава кога освоија се :D
Кој навивал за нив? За пациенти не навивам. Грција и Бугарија се едно исто срање. Среќа нивна не налетаа на Англија или Холандија тогаш (како во 2012 кога налетаа на Германија).

Мојот човек Адеми, едноставно тлее доека му свират тамбури над уво, 82 саати нема спиено, рока еспресо и шток, врие. Сигурно побарал некоја од Мишо Ковач да му ѕвони.

125313141_10159137984847088_1338618649650607146_n.jpg

Види го музичаров, како Пачанга од Carlitos Way со Ал Пачино е.
РИНЕ
bigstock-Luis-Guzman-at-the-Journey-57225662.jpg

Види го Тони на цел Балкан се прочу. Маму му јебем до вчера завчера клоци му удираше Шумуликоски, ден денес во Хрватски медиуми го цитираат како гуру на нацијата е. Заслужено не викам не.
ја ништо посебно не чув у тој говор
емотивен - да, 30 години се чека на ова, али за овие да го бришат или другите во учебници да го ставаат - не
Автоматски споено мислење:

Мојот човек Адеми, едноставно тлее доека му свират тамбури над уво, 28 саати нема спиено, рока еспресо и шток, врие. Сигурно побарал некоја од Мишо Ковач да му ѕвони.

125313141_10159137984847088_1338618649650607146_n.jpg

Види го музичаров, како Пачанга од Carlitos Way со Ал Пачино е.
РИНЕ
bigstock-Luis-Guzman-at-the-Journey-57225662.jpg
Мене како некој кој не прати многу фудбал деновиве, Адеми и Елмас ми беа најбољи (и Пандев).

Овој Елмас е до Мрме :ROFLMAO: Какви слики има по нетов мајко мила,за ова се живее :pos:
Лелле стварно е Елмас, а ја си викам кој е овој глеј го се трансформирал во знамето на Македонија.

Дај бе снимајте следен пат ко ќе одат во живо да видиме и ние :oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom