Z
zmej gorjanin
Гостин
3 то место 94 та.
4 то пардон .
4 то пардон .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е мала ствар, тоа е 30-годишен сон у земјаваГледајте лајв кај Ристо на инстаграм, Пандев пијан мортус, лепи илјадарки на Џамбо Агушеви![]()
Кој навивал за нив? За пациенти не навивам. Грција и Бугарија се едно исто срање. Среќа нивна не налетаа на Англија или Холандија тогаш (како во 2012 кога налетаа на Германија).Кој ги врти грците, ни должат да навиваат за нас, во 2004 имаа огромна поддршка од државава кога освоија се![]()
ја ништо посебно не чув у тој говор![]()
За завршниот емотивен говор на Тони Стојановски пишуваат и хрватските медиуми (ФОТО)
Завршниот коментар на Тони Стојановски од мечот меѓу Македонија и Грузија влегува во категоријата на „легендарни говори“ на македонските коментатори што ќе се паметат, за него се пишува и во други земји.www.mkd.mk
Види го Тони на цел Балкан се прочу. Маму му јебем до вчера завчера клоци му удираше Шумуликоски, ден денес во Хрватски медиуми го цитираат како гуру на нацијата е. Заслужено не викам не.
Мене како некој кој не прати многу фудбал деновиве, Адеми и Елмас ми беа најбољи (и Пандев).Мојот човек Адеми, едноставно тлее доека му свират тамбури над уво, 28 саати нема спиено, рока еспресо и шток, врие. Сигурно побарал некоја од Мишо Ковач да му ѕвони.
![]()
Види го музичаров, како Пачанга од Carlitos Way со Ал Пачино е.
РИНЕ
![]()
Два промили алкохол има во погледов.Последен пат кога Бугарија беше дел од големо натпреварување.
![]()
Лесна му земја.
Овој Елмас е до МрмеИ Наумче Мојсовског, единствен на кој не се жали дека маската му ги клемпави ушитеПрегледај го приврзокот 274407
Лелле стварно е Елмас, а ја си викам кој е овој глеј го се трансформирал во знамето на Македонија.Овој Елмас е до МрмеКакви слики има по нетов мајко мила,за ова се живее
![]()
Odi kaj ristovski imas sea next timeДај бе снимајте следен пат ко ќе одат во живо да видиме и ние![]()