Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Тие сиротите Лихтештајн неможат да го шлапнат. Сеа видоа нивните 10 минути кога се преигра утакмицата, сите пички до еден.

Ibraimi, Hasani, Petrovic, Stjepanovic, Zhuta, Sikov, Mojsov i Zahov vo golot. Igraa togas.

Gi nemase:

Ilija Nestorovski (na klupa nesfatlivo)
Aleksandar Trajkovski (povreden)
Enis Bardi (U21)
Elif Elmas (U19)
Boban Nikolov (U21)
David Babunski (U21)
Darko Velkovski (U21)
Gjoko Zajkov (U21)
Marjan Radeski (U21)

Ova e sosema druga reprezentacija.

Ibraimi, Hasani, Petrovic, Stjepanovic, Zhuta, Sikov, Mojsov i Zahov vo golot. Igraa togas.

Gi nemase:

Ilija Nestorovski (na klupa nesfatlivo)
Aleksandar Trajkovski (povreden)
Enis Bardi (U21)
Elif Elmas (U19)
Boban Nikolov (U21)
David Babunski (U21)
Darko Velkovski (U21)
Gjoko Zajkov (U21)
Marjan Radeski (U21)

Ova e sosema druga reprezentacija.

Ќе видиме, проблемот е и у самата ФФМ. Додека таму нешто не се смени нема резултати.

Јас како што знам уште кога беше ждрепката кажаа дека картите ќе можат само во Струмица да се купат. Ваљда ќе биде нешто така затоа сеуште нема ништо.

О Мрме мрме токмак еден:tapp:. До кога ке играш со тројца штопери?:facepalm: Уште ли не ти дојде памет? И оваа утакмица си решил изгледа да ја изгубиш? А ваков добар состав не сме имале од времето на чичко Дончо. Аx Чеде да ги има овие играчи ршум ке прави.

Одамна не сум бил толку голем оптимист пред некој дуел на сениориве. Мислам дека дојде време кога сениорскиов репрезентативен фудбал ќе го достигне својот врв. Малце не ми дава мира одбранава (е на овој состав да ги имавме Васовски, Седло и остали) ама мислам дека можат. Реално овие квалификации се изгубени, но јас лично мислам дека освајаме трето место, а наредните квалификации ( правете ме луд ако сакате) конечно ќе се случи пласман на некое големо натпреварување. Времето ќе покаже.

Одамна не сум бил толку голем оптимист пред некој дуел на сениориве. Мислам дека дојде време кога сениорскиов репрезентативен фудбал ќе го достигне својот врв. Малце не ми дава мира одбранава (е на овој состав да ги имавме Васовски, Седло и остали) ама мислам дека можат. Реално овие квалификации се изгубени, но јас лично мислам дека освајаме трето место, а наредните квалификации ( правете ме луд ако сакате) конечно ќе се случи пласман на некое големо натпреварување. Времето ќе покаже.
Se soglasuvam so tebe samo treba da mu se ostavi uste eden ciklus na selektorov so ovoj nov sostav na primer ovoj sleden za evropsko sho ke bide i togas da se ocekuvaa rezultati !

Teshko deka ke mozhi 3to mesto da izveme, Albanija tepa kaj Izreal plus igraat doma so Lihtenstajn, edino ako ja tepame Italija gosti i imame podobar megjuseben duel so Albanija samo togash mozhi da sme 3to.

Заебете ги овие, нема ништо од нив, џабе пари ќе давате.
Овие па на претходната страна за карти се палат, што ви е бе луѓе, вие фудбал ќе гледате или ќе броите колку Албанци ќе има на трибини. :D

Ама пуштите го оптимизам, знаете ќе го чека за сениорите, ама можно е да и нашите изненадуват[DOUBLEPOST=1504283775][/DOUBLEPOST]Нема леб од сениорската репрезентација, само Вардар во Европа и младинците се вредни за придружба

Teshko deka ke mozhi 3to mesto da izveme, Albanija tepa kaj Izreal plus igraat doma so Lihtenstajn, edino ako ja tepame Italija gosti i imame podobar megjuseben duel so Albanija samo togash mozhi da sme 3to.

Добро, да се извади најбољи можен пласман од моментната ситуација во група.Победи со Израел и посебно над Албанија во Струмица, Лихтенштај го рачунаме за гол разлика, и една добра борба со Италија. Да се даде максимум, да се извлече најдоброто и секако со оптимизам и фантастична атмосфера во наредните квалификации.

Makedonija ke se kvalifikuva za Euro 2020 preku NATIONS League. Tamo ke igrame so Andorra, Luxemburg, San Marino itkn.

Makedonija ke se kvalifikuva za Euro 2020 preku NATIONS League. Tamo ke igrame so Andorra, Luxemburg, San Marino itkn.

Важи Тиквеш као ќе кажеш.[DOUBLEPOST=1504291754][/DOUBLEPOST]Гледајте бе малку пооптимистички да му ебем матер. Добра репка скоцкавме, што е толку чудно во брзо време да се квалификуваме на некое големо натпреварување;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom