Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Така е друже, типчето е стварно тежок националист (проверени извори) и затоа пишав дека ние сме во добивка, бидејки очигледно решил да ја бојкотира репрезентацијата.

Dруже, deckovo se povredi na reprezentativen mec, i od reprezentativni doktori mu velea 2 3 nedela pauza, posle privaten preglet od klubot vo Germania trebase 6 meseci da ne igra. Ova zas ne go spomenuvash.

Друже, што се однесува до мене, јас никогаш не би го ни викнал во репрезентација, посебно по онаа бламажа со Жута во Елбасан, иако искрен да бидам не знаев дека Буба имал адвокати на форумов

Каков сака нека биди Хасани приватно,дечкото реално прави ралика на терен и е одличен играч за наши услови...и реално за прв пат после години имаме солиден состав што можи да направи успех и јас очекувам минимум една победа на следните натпревари против Израел и Албанија.
Според мене идеалниот состав во овој момент би бил:

--------------------------------------Столе----------------------------------------

Ристовски----------------Велковски--------------Зајков----------------------------Тошевски

----------------Николокв-------------------Барди---------------------Бабунски

-------Алиоски------------------------------------------------------------Трајковски-----------------------

------------------------------------------Несторовски----------------------------------------------------

Ако Мрме излези со овој состав без Пандев има голот да му го дупниме на Израел,и реално како што ќе играме без притисок и веројатно малце ќе не потценат поради претходните лоши резултати од наша страна и тука мислам дека имаме огромна предност што треба да се искористи...е сега најидеално би било Хасани да игра на местото на Трајковски кој го немам гледано и не знам во што форма е .....искрено подобар и покреативен состав не се сеќавам да сме имале некогаш

Друже, што се однесува до мене, јас никогаш не би го ни викнал во репрезентација, посебно по онаа бламажа со Жута во Елбасан, иако искрен да бидам не знаев дека Буба имал адвокати на форумов

Kako sto si ti avokat na reprezentaciava jas sum za Shkendija :).

Xhoni Vajsmiler se slozhuvam, na nikoj ne treba da mu interesira koj sto prae privatno, Hasani igra mnogu dobro za Makedonija i segoash go dal maximumot, duro i so Albania. Ako vleguame privatno site znaeme koj sto saka ;)

Т
Каков сака нека биди Хасани приватно,дечкото реално прави ралика на терен и е одличен играч за наши услови...и реално за прв пат после години имаме солиден состав што можи да направи успех и јас очекувам минимум една победа на следните натпревари против Израел и Албанија.
Според мене идеалниот состав во овој момент би бил:

--------------------------------------Столе----------------------------------------

Ристовски----------------Велковски--------------Зајков----------------------------Тошевски

----------------Николокв-------------------Барди---------------------Бабунски

-------Алиоски------------------------------------------------------------Трајковски-----------------------

------------------------------------------Несторовски----------------------------------------------------

Ако Мрме излези со овој состав без Пандев има голот да му го дупниме на Израел,и реално како што ќе играме без притисок и веројатно малце ќе не потценат поради претходните лоши резултати од наша страна и тука мислам дека имаме огромна предност што треба да се искористи...е сега најидеално би било Хасани да игра на местото на Трајковски кој го немам гледано и не знам во што форма е .....искрено подобар и покреативен состав не се сеќавам да сме имале некогаш
Тешко ке го дупниме :pos:голот на Израел, бидејки на трансфермаркет играчите на Израел вредат повеке од нашите играчи;). Само не ни кажа колку е точната вредност на репрезентативците на Израел на трансфермаркет:jeeee:

Со билетите за Албанија спремаат некоја глупост сигурно

Zosto kosarkarite so Kosovo igraa pred prazni tribni? Zosto Sega so Albanija ne igrame u Skopje tuka u Strumica? Koj saka neka kaze sto misli ovde ali toa se direktivi od novata vlast. Ne sakat da ima bilo kakva pogolema eskalacija na megjuetnicki Plan za koja mozat da gi okrivuvat. Da beše samo FFM ajde ali odkoga i na Kosarkarite im zabranija da prodavat karti veruvam da ima nekakva druga pozadina.

Zosto kosarkarite so Kosovo igraa pred prazni tribni? Zosto Sega so Albanija ne igrame u Skopje tuka u Strumica? Koj saka neka kaze sto misli ovde ali toa se direktivi od novata vlast. Ne sakat da ima bilo kakva pogolema eskalacija na megjuetnicki Plan za koja mozat da gi okrivuvat. Da beše samo FFM ajde ali odkoga i na Kosarkarite im zabranija da prodavat karti veruvam da ima nekakva druga pozadina.

Muabetet za Strumica e uste od vremeto na Gruevski :)

Каква нова власт бе пријетеле.Јас сум сигурен дека старата власт ќе ја искористеше оваа шанса за инциденти како на кале кога наместија да се тепаат млади македонски деца.Подобро е да се игра во Струмица од две причини.Ако се играше во Скопје они ќе дојдеа во голем број оти они живеаат за вакви моменти а голем дел од македончето оди на утакмици за сликање и позирање.За оваа утакмица секој ќе се уплаши и можеби ќе доживеевме поголем срам.Замисли пола и повеќе од стадионот да бидат албанци.Па само од Македонија колку ќе дојдеа а кај се Албанија и Косово.Еве го пример мечот со турците.Најисправно е да се игра во Струмица.А со картиве не знам шо се случува и како ќе се продаваат.Битно е да се продаават во етнички чисти македонски градови.

ФФМ излезе со изјава натпреварите дома со Израел и Албанија да се играат во Струмица уште кога се направи ждрепката, а тоа беше некаде втора половина на јули 2015 година. јас колку што знам, макар да политика ми е мн слаба страна, тогаш власта беше далеку од сменета.

за со Израел не се успеа да се среди стадионот, па се играше во Скопје. еве за Албанија го средија.

ФФМ излезе со изјава натпреварите дома со Израел и Албанија да се играат во Струмица уште кога се направи ждрепката, а тоа беше некаде втора половина на јули 2015 година. јас колку што знам, макар да политика ми е мн слаба страна, тогаш власта беше далеку од сменета.

за со Израел не се успеа да се среди стадионот, па се играше во Скопје. еве за Албанија го средија.
Магично успеаа за со Албанија.:LOL:
Сите знаеме дека не се игра со Албанија на Градски само да не би се осеќале ко гости. :LOL:

Магично успеаа за со Албанија.:LOL:
Сите знаеме дека не се игра со Албанија на Градски само да не би се осеќале ко гости. :LOL:
Требаше да се игра на Градски тамам кога ќе ги шлапневме да му ги видевме фаците на овие нашите Албанци кај шо ќе пукнат од мака:D.

Требаше да се игра на Градски тамам кога ќе ги шлапневме да му ги видевме фаците на овие нашите Албанци кај шо ќе пукнат од мака:D.
Тие сиротите Лихтештајн неможат да го шлапнат. Сеа видоа нивните 10 минути кога се преигра утакмицата, сите пички до еден.

Тие сиротите Лихтештајн неможат да го шлапнат. Сеа видоа нивните 10 минути кога се преигра утакмицата, сите пички до еден.
Сега имаме поразличен и поквалитетен состав од тогаш (Албанија) со Велковски, Барди, Николов, Зајков, Трајковски... Сигурен сум дека ќе се почувствува разлика во играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom