Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Треба Ангеловски да гледа како Алиоски е поставне во Лидс и да му ја довери истата задача и во репрезентацијата. Игра топ овие натпревари.
И уживајте во голчиштево на Барди

Alioski,Bardhi,Nestorovski,Trajkovski,Mirko Ivanovski се распукаа....
Се распука у втори лиги.:pos::pos::pos:

Само Барди вреди да се спомене од овие. Реков дека ќе биде играчиште уште од У21, а сеа у Леванте им е најдобар поединец. Очекувам да направи добра кариера и да заигра за многу посериозен клуб од Сморанте. Алиоски незнам што кур прифатил да игра у Чампионшип, можеше да игра за тим многу подобар од Лидс кој нема да заигра у ПЛ уште 2000 години.
Со Албанија ако дадат сто посто Барди и Алиоски може да извадат барем реми, али и со победа ништо нема да смени отидени се квалификациите у курац, како год да свртиш предпоследно место.:LOL:

Ајде малку повеке оптимизам. Имаме конечно фудбалери кои играат редовно и се главни во своите клубови.За овие две средби треба да извлечеме барем 4 бода. Најидеален состав би бил: г-Димитриевски, дб-Ристовски, лб-Тошевски, штопери-Велковски и Ристевски, везни играчи: Барди и Николов, дк-Трајковски,лк-Алиоски, с-Пандев, напагач-Несторовски

Последно уредено:
Хасани ги пропушта дуелите на репрезентацијата или намерно нема да игра против Албанија?
Влечел повреда и повреден играл против втор тим на Милан на резултат 6-0, а сега ќе одмарал за мечевите на репрезентацијата.
Одма му лупаш казна ако е вистина и никогаш повеќе не го викаш.

Хасани ги пропушта дуелите на репрезентацијата или намерно нема да игра против Албанија?
Влечел повреда и повреден играл против втор тим на Милан на резултат 6-0, а сега ќе одмарал за мечевите на репрезентацијата.
Одма му лупаш казна ако е вистина и никогаш повеќе не го викаш.

Не играше викендов, а ни минатото коло за Шкендија, така да можда стварно има некоја повреда, ама ништо чудно и да блефира :D

Не играше викендов, а ни минатото коло за Шкендија, така да можда стварно има некоја повреда, ама ништо чудно и да блефира :D
Има повреда, имал и претходно, ама можел да не игра на тотално небитната утакмица против Милан во Скопје и да се чува за репрезентација :facepalm:

Еден од поинтересните дуели во Скопје, беше одигран во конкуренцијата на фудбалери родени 2002 година. Пионерите на Еуромилк славеа убедливо со 8-0 против соодветниот состав на кратовски Силекс…

Ако е така ондак е идиот самиот себеси се саботира, квалификациите се доста добро медиумски покриени, слаби противници, еден куп шанси за докажување..шта речи..

Ако е така ондак е идиот самиот себеси се саботира, квалификациите се доста добро медиумски покриени, слаби противници, еден куп шанси за докажување..шта речи..

Sboruvame za igrac koj pri ponuda od germanski vtoroligas ja izberi Čkendija. Sansa da zaigra vo 2.Bundesliga ja zameni so igraenje vo PMFL :facepalm:
Za "Albanskiot Milan"

Nema da zaboravam kako povreden "navivase" so Balistite vo Cair na Natprevar protiv Vardar mi se cini. Si lece deteto nekoj kompleksi.

Turi mu Pepel.

Sboruvame za igrac koj pri ponuda od germanski vtoroligas ja izberi Čkendija. Sansa da zaigra vo 2.Bundesliga ja zameni so igraenje vo PMFL :facepalm:
Za "Albanskiot Milan"

Nema da zaboravam kako povreden "navivase" so Balistite vo Cair na Natprevar protiv Vardar mi se cini. Si lece deteto nekoj kompleksi.

Turi mu Pepel.
Така е друже, типчето е стварно тежок националист (проверени извори) и затоа пишав дека ние сме во добивка, бидејки очигледно решил да ја бојкотира репрезентацијата.

До мене е или една недела пред мечот нема никакви информации за карти и слично?

До мене е или една недела пред мечот нема никакви информации за карти и слично?
И јас исто се прашувам. И овде на форумот прашав никој не ми одговори. Само имаше информација дека ќе се 200, 400 и 600 денари.

И јас исто се прашувам. И овде на форумот прашав никој не ми одговори. Само имаше информација дека ќе се 200, 400 и 600 денари.
Ниту има на мк тикетс, ниту некоја објава за продажни места, ниту пак на страната на ФФМ. Кој курац им е не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom