Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се распука у втори лиги.Alioski,Bardhi,Nestorovski,Trajkovski,Mirko Ivanovski се распукаа....
Хасани ги пропушта дуелите на репрезентацијата или намерно нема да игра против Албанија?
Влечел повреда и повреден играл против втор тим на Милан на резултат 6-0, а сега ќе одмарал за мечевите на репрезентацијата.
Одма му лупаш казна ако е вистина и никогаш повеќе не го викаш.
Има повреда, имал и претходно, ама можел да не игра на тотално небитната утакмица против Милан во Скопје и да се чува за репрезентацијаНе играше викендов, а ни минатото коло за Шкендија, така да можда стварно има некоја повреда, ама ништо чудно и да блефира![]()
Ако е така ондак е идиот самиот себеси се саботира, квалификациите се доста добро медиумски покриени, слаби противници, еден куп шанси за докажување..шта речи..
Така е друже, типчето е стварно тежок националист (проверени извори) и затоа пишав дека ние сме во добивка, бидејки очигледно решил да ја бојкотира репрезентацијата.Sboruvame za igrac koj pri ponuda od germanski vtoroligas ja izberi Čkendija. Sansa da zaigra vo 2.Bundesliga ja zameni so igraenje vo PMFL
Za "Albanskiot Milan"
Nema da zaboravam kako povreden "navivase" so Balistite vo Cair na Natprevar protiv Vardar mi se cini. Si lece deteto nekoj kompleksi.
Turi mu Pepel.
И јас исто се прашувам. И овде на форумот прашав никој не ми одговори. Само имаше информација дека ќе се 200, 400 и 600 денари.До мене е или една недела пред мечот нема никакви информации за карти и слично?
Ниту има на мк тикетс, ниту некоја објава за продажни места, ниту пак на страната на ФФМ. Кој курац им е не знам.И јас исто се прашувам. И овде на форумот прашав никој не ми одговори. Само имаше информација дека ќе се 200, 400 и 600 денари.