Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam na kolku utamici na reprezentacija si bila, ama oduvek bilo vaka.
Од секогаш источна и јужна ги пропуштале низ една врата? И кога отворија втора, на првата ставија ограда ?
Кога играа со С. Ирска младичиве влеговме без никаков проблем (под никаков проблем подразбирам со нормално отворени врати и обезбедување, а не низ 1м да врвиш)
Исто и другиве со Израел кога беше, северна беше отворена цела, само пред тоа си имаше процедура,а сега исто и таму една врата отворена и на полувреме не те пуштаат да излезиш.
Недај боже да имаме повеќе вакви спортски настани шо ќе го полнат стадион, кај и да е ќе не пишува по странски портали дека стампедо имало.

Од секогаш источна и јужна ги пропуштале низ една врата? И кога отворија втора, на првата ставија ограда ?
Кога играа со С. Ирска младичиве влеговме без никаков проблем (под никаков проблем подразбирам со нормално отворени врати и обезбедување, а не низ 1м да врвиш)
Исто и другиве со Израел кога беше, северна беше отворена цела, само пред тоа си имаше процедура,а сега исто и таму една врата отворена и на полувреме не те пуштаат да излезиш.
Недај боже да имаме повеќе вакви спортски настани шо ќе го полнат стадион, кај и да е ќе не пишува по странски портали дека стампедо имало.
Откоа е реновиран стадионот, да. Две трибини влагаат низ една врата.
Инаку мислев за металните парички, лабела, чадори, шишиња и слично. Одувек ги запленувале на влез. Еднаш на еден дечко не го пуштаја апаратот да го внесе у стадион :D
А и зависи од натпреварувањето, противникот и такви ми ти ствари. Ако добро се сеќавам коа изигравме 2-2 со Холандија у Скопје, три контроли не тресеа додека седнав на трибина.

Откоа е реновиран стадионот, да. Две трибини влагаат низ една врата.
Инаку мислев за металните парички, лабела, чадори, шишиња и слично. Одувек ги запленувале на влез. Еднаш на еден дечко не го пуштаја апаратот да го внесе у стадион :D
А и зависи од натпреварувањето, противникот и такви ми ти ствари. Ако добро се сеќавам коа изигравме 2-2 со Холандија у Скопје, три контроли не тресеа додека седнав на трибина.
За такви работи да, кога одам новчаник, телефон и клучеви со мене, ама нон сенс ми е да истура дожд надвор и да носиш чадор, а да не те пуштаат да влезиш, пардон да го оставиш тие ќе ти го "чуваат"
Во ред е да не те остават ако надвор претходно пукало сонце, ама на дожд..

И за истиот тој стадион за кој зборуваме, не можи репрезентација кога игра да запленуваат лабела зошо мислат дека ќе ги гаѓаме со нив, а пак ќе спомнам на купот го запалија цел стадион и никој не приметил дека носеле толку пиротехника, а те примеќаат дека имаш 5 денари в џеб. Ама репрезентација игра :D

патем, ќе има ли санкции за палењето пиротехника на трибините ?
Чудно ми е се уште не излегоа санкциите за Шкендија, не верувам дека и простија ?

За такви работи да, кога одам новчаник, телефон и клучеви со мене, ама нон сенс ми е да истура дожд надвор и да носиш чадор, а да не те пуштаат да влезиш, пардон да го оставиш тие ќе ти го "чуваат"
Во ред е да не те остават ако надвор претходно пукало сонце, ама на дожд..

И за истиот тој стадион за кој зборуваме, не можи репрезентација кога игра да запленуваат лабела зошо мислат дека ќе ги гаѓаме со нив, а пак ќе спомнам на купот го запалија цел стадион и никој не приметил дека носеле толку пиротехника, а те примеќаат дека имаш 5 денари в џеб. Ама репрезентација игра :D

сељачаната на врата се пичкетини, тоа е проблемот. кога им доаѓа поголема организирана група се пичкаат детално да претресуваат затоа што еден да крене глас ќе настане проблем. на репрезентација имаш огромна група, ама неорганизирана и сите се посебно, па еден да крене глас другите молчат. и тука им се може.

едноставно тие на врата не се ни обучени ни дораснати со предизвикот.

Odkoga se kvalifikuvavme za EP gi snema albancite be. Gi nema nitu bugarite koj serea pred skoro na ovoj podforum. Gi nema da dojdat kulturno da cestitat. Najverovatno Umirat od maka.

i toa bez dron,kaj znaeme nie dron da upravuvame ne sme ko sosedite napredni :cool:

Celata akcija so Dronot beše smislena od samo edna pricina a toa e samosvesta za sopstvenata inferiornost prema protivnikot i zelbata da se izbega cist poraz. Makedoncite od druga strana vo bilo koj sport sekogas barale način da se nadigruvat i koga protivnikot deluval nadmocen i ni na kraj na pametot ne ni dosol takva kukavicka akcija. Jas sum gord sto so sopstveni sili uspeavme da bideme prvi vo grupata pred edna Francija i da se plasirame dostoinstveni na toa EP za koj ima samo 11 mesta a 55 drzavi se borat za vlez.

Odkoga se kvalifikuvavme za EP gi snema albancite be. Gi nema nitu bugarite koj serea pred skoro na ovoj podforum. Gi nema da dojdat kulturno da cestitat. Najverovatno Umirat od maka.

Да да, штета тебе не ти честитавме.

Неколку албанци од форумот беа на стадион на последниот меч, ти дали беше да ги бодриш играчите тој ден?

Да да, штета тебе не ти честитавме.

Неколку албанци од форумот беа на стадион на последниот меч, ти дали беше да ги бодриш играчите тој ден?

Vidi koj se najde da soli pamet. Ubavo e sto nekoj albanci bea na Stadion da ja bodrat zemjata vo koja ziveat. Nego ti koj koga igra makedonija nas ni se obrakjas so "vie igrate" kako da zivees na mars se drznuvas da mi palamudis. Premnogu gomna izede na ovoj forum za odednas da te nema koga ima dosta sto da se kaze neli.

Vidi koj se najde da soli pamet. Ubavo e sto nekoj albanci bea na Stadion da ja bodrat zemjata vo koja ziveat. Nego ti koj koga igra makedonija nas ni se obrakjas so "vie igrate" kako da zivees na mars se drznuvas da mi palamudis. Premnogu gomna izede na ovoj forum za odednas da te nema koga ima dosta sto da se kaze neli.

Ме нема од гомнојадци како тебе ;)

Што има да се каже освен пофалби за овие момци. Јас не гледам потреба тебе или на некој друг како тебе да му честитам, кога твојот сој не сака да види албанци со очи.
За дечките од репрезентацијата од Тетово патувавме и влеговме на стадион помеѓу 15.000 македонци и се радувавме за головите и пласманот. Како нас имаше и други албанци на стадион.

Не е нешто за фалење ова па јас да пишувам тука или пак ти очекуваше ние да сме љубоморни на овој успех. Напротив баш убаво е што се пласираа на ЕП и се надевам дека што поскоро и А репрезентацијата ќе се пласира.

Ако ти имаш проблем што ние албанците навиваме за Албанија, тогаш сигурно ќе ти пречи ако македонците во Бугарија, Албанија и Србија навиваат за Македонија.

Ме нема од гомнојадци како тебе ;)

Што има да се каже освен пофалби за овие момци. Јас не гледам потреба тебе или на некој друг како тебе да му честитам, кога твојот сој не сака да види албанци со очи.
За дечките од репрезентацијата од Тетово патувавме и влеговме на стадион помеѓу 15.000 македонци и се радувавме за головите и пласманот. Како нас имаше и други албанци на стадион.

Не е нешто за фалење ова па јас да пишувам тука или пак ти очекуваше ние да сме љубоморни на овој успех. Напротив баш убаво е што се пласираа на ЕП и се надевам дека што поскоро и А репрезентацијата ќе се пласира.

Ако ти имаш проблем што ние албанците навиваме за Албанија, тогаш сигурно ќе ти пречи ако македонците во Бугарија, Албанија и Србија навиваат за Македонија.

Neznam zosto mešaš Babi i zabi. Nemam nisto protiv albancite da navivat za Albanija sepak ubavo e koga ke navivat i za makedonija kade se rodeni. Mojot Problem e so onie koj ja svirat himnata vo kupot na Makedonija, nosat navredlivi transparenti na evrokupovite (Xhemo Hasa itkn.) ili na kvalifikacii za sp vo skadar ( shkup, dobar, tetova, kumanova, manastir) a posle koga ima nekoj uspeh na naša reprezentacija kao da nisto ne e bilo istite tie se odednas za sozivot, ke ideme na Stadion i ke si navivame taka? Zarem ne e dvolicno? Toa mi smeta. Navivaj si ti za Albanija ali nemoj da se praviš naudren ovde znaeme site sto pisevte vo vasite temi.

Последно уредено:
Предобро дизајниран дрес со можност за персонализирање. Уште да беше друг бренд.
https://www.fanshop.ffm.mk/index.php?_route_=shop/item/83

а мора да е некој јак бренд за да купиш дрес?
јас ги поштувам Јако, вадат многу добри дизајни, вадат и мн добри тренерки

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom