Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па и дресовите се закон со сонцето на срце, само место јако,уште пума да бидат и топ. :) Шала на страна, секоја чест заслужено со оглед на тоа дека групата ни беше една од најтешките. Се гледаме во Полска на семифајнл :)))

Леле што напраивме! х3 :)
Конечно и ние да се израдуваме секоја чест на момциве...И да не знае некој кај игра Барди? Искина момакот денес!

Конечно и ние да се израдуваме секоја чест на момциве...И да не знае некој кај игра Барди? Искина момакот денес!
Ујпест, Унгарија. Пред 5 дена дојде со штаки повреден, денес искина. Исто игра цели квалифилации, играчиште.

Последно уредено:
Ау ау ау ! ИГРАЧИШТА БЕ ИГРАЧИШТА МУДА ДО ПОД ! Повеќе од заслужено е овој пласман сите изиграа на ниво.Вистински професионалци бе игра без притисок., на чело докторот Велковски дечкото е страшен колку само има осет за фудбал играчина пас не згреши дијагонали на 50 метра погодува, Бабунски вистински лидер ,Николов и Бадри не застанаа исто трчеа покриваа на сите страни ,нападот исто така на ниво Радески од нашиот шеснајсетник до нивниот не застана исто и Маркоски , денеска болен отидов од Радовиш да ги гледам овие момци и не се каам, изгинаа на терен ова ретко се гледа.Од друга година сите во А репрезентација до еден !
Нека и се множат овакви партии и успесите БРАВО!:oeoeoe::oeoeoe:
14700905_1111330038916733_4743620140665585780_o.jpg

Ујпешт. Лани им беше убедливо најјак играч цела сезона, годинава исто. Мислам дека и најдобар стрелец им е, со оглед на тоа дека игра офанзивен везни тоа е огромен успех. Какви само бомби лупа од слободни "суви листови", десна-лева исто му е. Слободниот на Бабунски бев сигурен дека он ќе го шутира, ама изгорен беше и Давид за гол.
ИГРАЧИШТЕ

Бабунски е чиста форма и енергија на прекрасен пример за фудбалер и карактер.Тоа го сакам кај него што дава емоција за работите.Мило ми е што е Македонец.Дете,бегај од ЦЗ !!! Имаш потенцијал за подобри нешта.:)

Бабунски е чиста форма и енергија на прекрасен пример за фудбалер и карактер.Тоа го сакам кај него што дава емоција за работите.Мило ми е што е Македонец.Дете,бегај од ЦЗ !!! Имаш потенцијал за подобри нешта.:)

Убедливо најслабиот поединец беше денеска. Не е времето за јадење гомна има и он придонес ама многу е преценет. Ѕвезда за жал ќе му биде плафонот на кариерата, евентуално и тој у Казакстан ќе забега.

Енис Барди > Џејми Варди, кине детето, над 11км имаше претрчано, преку 15 интервенции и гол. :cuc:

Свака част за момците, ама најголема за Боби факинг Милевски, да останеше у Вардар место рускиот Кемал Монтено, ќе гледавме 2 сезони можда групна фаза у ЛЕ на Градски.

Верно, браво за дечките. Покрај пласманот, најмногу ми фати око нивната тактичка дисциплинираност, не се залетуваа, не се глупираа, што задача им била дадена, тоа си сработија.

CESTITKI i dokaz deka tie sto zasluzuvaat sreka ke ja dobijat ,sive vikame nemale srekja seniorite eve dokaz za da imas srekja treba da ja zasluzis ,Vaka se igra fudbal so srce i dusa na teren so disciplina i kontrola na rezultatot vo tekot na celiot mec BRAVOOO BRAVOOO mi ja ogreavte dusava decki

Верно, браво за дечките. Покрај пласманот, најмногу ми фати око нивната тактичка дисциплинираност, не се залетуваа, не се глупираа, што задача им била дадена, тоа си сработија.

Ептен се гледаше дека на полувреме Боби им укажал да чуваат резултат и да нагазат топка, баш потег на зрела репрезентација. :bravobe:

Инаку, многу дрва продефилирале на Градски/Филип II, вклучително некои од нив и во македонскиот дрес, ама толкави фудбалски аматери и дрва ко Шкотиве неам видено. Дури ни Андора и Луксембург не изгледаа толку аматерски. Можда затоа што се ипак ова младинци и копиљи ама беа типични островски џукели без грам техника.

Особено овие двајца (10тката шпицот и 4ката капитенот) беа „главни“:

_90913757_rexfeatures_5799853h.jpg

Шкотскиот Питер Крауч :icon_lol:

henderson-liam-celtic_3213943.jpg

Каде со вакви ликови бе :pos:

Баш за десетката од Шкотите сакав да искоментирам.
Човече, по антички фудбалер не сум видел. Таков став имале фудбалерите во 70-тите ебате. Факинг Пол Брајтнер.
Сигурно копачките што ги носеше му беа Копа Мундијал.

Колку фрустрирачки делуваше ова тика-така играва на трибините, да си надмоќен и да чекаш уште голови па замислете како им било на Шкотиве на терен.Фрустрација до небо. Очигледно стана дека Милевски ја затвори така играта, им ја криеше топкава па Шкотиве немаа ни една добра акција ниту пак конкретен шут кон нашиот гол. Многу зрело и искусно(за нивни години)одиграно второто полувреме,честитки па да се радуваме на уште вакви игри.

:oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom