DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.873
- Поени од реакции
- 5.769
Па играше веќе за Турција на Европско.
пред да има било каков контакт со Турција.. на тоа мислев.. знам дека играше на ЕП
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па играше веќе за Турција на Европско.
Да имаше,и тоа редовно.Ффм ги контактираше неговите но овој одби.Имаше понуда и од Турција,но и нив исто,зошто настојуваше за Данска.Иначе мајка му е етничка македонка-муслиманка(Торбеш) а татко Турчин.Ффм има мрежа луѓе за да бараат нашинци.Но зошто сме со послабо реноме,не одбиваат,ако не успеат,ниепред да има било каков контакт со Турција.. на тоа мислев.. знам дека играше на ЕП
Само не го хејтате Алиоски за утакмицава, ДРВОТО од селектор го врати да игра лев факинг бек откако поведовме!!! Седев на јужна, човекот во второ беше ставен да игра одбрана или евентуално ако се укаже простор позади нивните бекови (а не се укажа). Исто како Робен или Ди Мариа да ги ставиш да ти играат одбрана - не бива таа работа, го ограничи скроз. Пу да ти ебам селекторот мутав!!!!!!
За тоа ќе ни биде потребно склопување на коцките и од останатите мечеви т.е. резултатите мора да се склопат совршено за да постигниме задоволувачки резултат, сепак најважно е да победиме, тоа е единствената задача што ја имаме и е веројатно во наши раце.Keski srekata sto ja nemavme od ovie 2 utakmici da se prenese kaj mladincite vo vtornik..
Dushi legendaАко се од форумов одма нека се јават за перманентен
![]()