Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
bUFON_3.jpg

bUFON_1.jpg

Абе кој срам,за гаќи :LOL::ROFLMAO:

Едно време имавме одбрана... немавме друго ништо.
Сега имаме средина и напад, одбрана нула.
Е да го ебам... еднаш неможат коцките да се склопат.

Од 7 гола, 5 ни се преку нафрлени топки! Викам јас.. Од 100 нафрлувања во 16тик, 80 гола ке примиме!

Ако и за наредниве утакмице ги викне Богатинов, Шиков, Мојсов и Кирче Ристески, Мрме треба на клоце да се дигне. Ти ебем стапојте за чукање ораси. Секоја нафрлена топка е 99,9% гол. Копита неписмени, све што напраеја другиве овие тројца успеаја да упропастат. Треба цела соблекувална на шамари да ги извади од стадион, све да им ебем!

Ајде уште утакмицава со Шкотска па после тоа одбранава од сениори - cut, одбрана од у21 copy-paste во сениори. А можи и за селекторот истиот процес.
Ако уште еднаш оваа одбрана ја видам во прв тим - да умрат во најстрашни маки тие што ги ставиле. Па и одбранава, се да им ебам.

Толку бев разочаран како никогаш досега за третиот примен гол каде конечно изигравме машки и борбено против појак противник и покажавме заби за на крајот пак најлузерски што можи да изгубиме..ама кога рамислив подобро со ладна глава сепак не е до среќата,пак е до нашите фудбалери што не знаат(неможат) дрско да нападнат и да ја задржат топката како секоја нормална екипа која има водство...значи нашите буквално се тргаа од топката после 80-та минута и голот висеше во секој момент и нормално е дека ќе се прими откако Италјаните на мајтап си проигруваа во нашата половина без никој да ги нападни...

Сега следните два натпревари против Шпанија..има да не претепаат и после 5 натпревари ќе имаме 100% учинок 0-0-5 што е за поздравување од страна на фудбалерите и стручниот кадар

Ајде уште утакмицава со Шкотска па после тоа одбранава од сениори - cut, одбрана од у21 copy-paste во сениори. А можи и за селекторот истиот процес.
Ако уште еднаш оваа одбрана ја видам во прв тим - да умрат во најстрашни маки тие што ги ставиле. Па и одбранава, се да им ебам.
Мислам дека боље клетва е да умрат од излечива болест. Некако појезиво ми делува.

upload_2016-10-9_23-25-42.png

да не се лажеме 10 минути до крајот на натпреварот се гледаше крајот

Bogatinov, Sikov, Mojsov i Zuta da ne pomislat da igrat poveke za reprezentacija... Abe denes od 3 gola tri greska na odbrana... Od korner da dozvolis centarsut vo pette metri i gol so noga da primas e kriminalno... Tretiot gol cista golmanska topka... Na takov balon centarsut da ne izlezes da go priberes e sramota...
Podobar napad ne sme imale vo poslednite 10 godini... Nestorovski klasa, Hasani so ovoj natprevar mislam si obezbedi transfer vo zimskiot preoden rok, samo da ne se zaebe da otide vo ekipa kade sto ke nema minutaza, Pandev e veke istrosen, von forma, no uste gi ima onie negovi pasovi, no za razlika od minatoto imame i realizator od kalibarot na Nestorovski... Sredniot red i taka i taka...

Po zavrsuvanjeto na kvalifikaciite kaj mladite Velkovski obavezno prekomanduvan. Zajkov e kikser no definitivno podobro resenie i od Sikov i od Mojsov...

Секои квалификации се подобри и подобри сме,овие ќе ги завршиме со 0 бодови :DD

Абе таков народ живее во Земјо Македонска, не може да очекувате од народ со кого владеат криминалци, го газат криминалци и он си ќути и уште ги подржува криминалицте зашто му дале работа од 250 евра... Тој народ нема свое јас, нема идентитет, не може да победува, нема победнички менталитет и тоа е тоа, се надевам дека во блиска иднина ќе се охрабриме и прво ќе го смениме целиот систем почнувајќи од најдоле па после ќе се надеваме и на успех во спортови до тогаш не постиме во ништо.
Да таков народ живее,ко тебе,затоа и сме таму кај што сме во се.

Od stab e izgleda pa Litvanija Latvija isti kur e za nego.I tuka politiki mesate.
Пошто политиката (Грујотиката) не е влезена во фудбалот а?
[DOUBLEPOST=1476048951][/DOUBLEPOST]
Да таков народ живее,ко тебе,затоа и сме таму кај што сме во се.
Баш за таквите како тебе зборам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom