Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хари Пот'р, в трансфермаркет пише дека има пасош ...
Сите натпревари младите ги играа на тренинг комплексот само со сев. ирска ќе биде на филип втори. А ако не се лажам тренинг комплексот собира 1500 гледачи.[DOUBLEPOST=1472932469][/DOUBLEPOST]8ми Октомври Македонија у21 - Шкотска у21
9ти Октомври Македонија - Италија
Нема да можат младите на Филип 2ри да ја играат одлучувачката![]()
Сите натпревари младите ги играа на тренинг комплексот само со сев. ирска ќе биде на филип втори. А ако не се лажам тренинг комплексот собира 1500 гледачи.8ми Октомври Македонија у21 - Шкотска у21
9ти Октомври Македонија - Италија
Нема да можат младите на Филип 2ри да ја играат одлучувачката![]()
Кога Грнчаров играше во Бугарија, Македонија имаше најмалце 4-ца играчи на истата пизиција кои беа две-три класи подобри од него.Тасевски е на печалба, но се уште игра на добро ниво ...
А за Попов прашам, оти се говореше дека ке дојде во ЦСКА това лето ...[DOUBLEPOST=1472887465][/DOUBLEPOST]
Кога игра во БГ, Гр'нчаров беше во топ 3 на нај-добрите штопери и за това ми беше чудно зашто не игра за МК.
Значи ФФМ е корумпирано като нашето БФС, jaсно ...[DOUBLEPOST=1472887603][/DOUBLEPOST]Днес прочетох дека Бербатов ке оди во Палермо при Чочев, Трајковски и Несторовски, а Несторовски е взел БГ пасош, за да подпише со италианците![]()
Не знам за сега, ама у пионери, кадети и младинци у Тетекс Егзон редовно играше штопер. Глеам и у Шекндија игра исто, а у Тетекс почесто играше десен бек него лев. Он и Тошевски у младински категорие беа тандем и тоа богами опасен тандем на штопери беа. А за Кике одамна се знаеше дека ќе биде играчиште.Бејтулаи у Тетекс играше десен/лев бек. У Шкендија исто. Е сега тоа што на Шкендија им фали централен дефанзивец па Бејтулаи принудно игра таму, тоа е друг муабет.
Ги знаем и двајцата, и Кико и Бејтулаи. И не реков дека Бејтулаи е лош играч, еден од подобрите што излегле од Тетекс у последно време. Само треба малку да ја користи главата. За Кико нема што да се каже, играчиште. Штета што пред 3 године имаше повреда на коленото па малку стагнираше, иначе до сега ќе беше и у А репрезентација.
Заеби го тоја аржентинец, дето го знајат само братовчедите муабе таму пишува и дека Кристиан Иванобски има македонски пасош, а нема
ај баш ќе ги прашам зошто му го ставиле, дали имаат официјална потврда дека извадил. затоа што јас знам дека не успеа да извади и Палермо мораше да го регистрира како нон-ЕУ затоа што во спротивно џабе ќе им беше трансферот.
Заеби го тоја аржентинец, дето го знајат само братовчедите му
Во Италија, мислам дека има правило при трансферите за 2 играча на сезон изв'н ЕУ...[DOUBLEPOST=1472985650][/DOUBLEPOST]А Музафер Еjuпи, зашто не е во репрезентацијата ? Албанецот ебе во Х'рватска, а и гледам дека има добра статистика![]()
Заеби го тоја аржентинец, дето го знајат само братовчедите му
Во Италија, мислам дека има правило при трансферите за 2 играча на сезон изв'н ЕУ...
А Музафер Еjuпи, зашто не е во репрезентацијата ? Албанецот ебе во Х'рватска, а и гледам дека има добра статистика![]()
Jас говорам за цент'р нападател, другите са крила( wingers), а Пандев игра зад нападателот, та Еjупи ми се чине като добра резерва на Несторовски или заштото е албанец не го сакатеSatoa sto zasega ima podobri od nego na taa pozicija.
Jас говорам за цент'р нападател, другите са крила( wingers), а Пандев игра зад нападателот, та Еjупи ми се чине като добра резерва на Несторовски или заштото е албанец не го сакате![]()
Разбирам, јасно ми е, но Музафер не е играч за изпускане, може да св'рши работа ... А и х'рватското е по-добро от македонското ... Другата година ке игра на западПа и Бесарт е Албанец нема врска тоа, доволно се двајца играчи на таа позиција Несторовски и Бесарт нема потреба од трет шпиц.
У Тетекс играше десен бек, по потреба и лев (зборим за прв тим). Ка отиде у Шкендија исто на почеток играше страничен бек, па сега централен. Не ја пратим многу Шкендија за да напраем разлика на која позиција игра подобро, ама онака според конституција појќе ми личи за страничен бек.Не знам за сега, ама у пионери, кадети и младинци у Тетекс Егзон редовно играше штопер. Глеам и у Шекндија игра исто, а у Тетекс почесто играше десен бек него лев. Он и Тошевски у младински категорие беа тандем и тоа богами опасен тандем на штопери беа. А за Кике одамна се знаеше дека ќе биде играчиште.
@Тетекс фан ^ требаше да бидемо поупорни
Се зезам, уште тогаш се знаеше дека они двајца (Бејтулаи/Кико) од таја генерација имаја најголеми шансе да напраа каква-таква кариера.