Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со критиките околу Николов - јас мислам он не е толку дупка или антиталент колку што едноставно (според мене) игра погрешна позиција. Он во Романија (каде ја почна кариерата) играше како офанзивец најчесто десно крило или како САМ, и добри голчиња даваше, и за У21 кога дебитира тогаш во првите 3-4 натпревари даде 2 гола (двата беа феноменални удари од надвор од шеснаесетник). Ама тогаш и кај у21 играше понапред, не како ДМ, уствари еден натпревар дури шпиц го ставија да игра (тоа мислам беше уште пред Милевски да го назначат за селектор). Ама откако дојде кај Вардар го прекомандуваа како ДМ и од тогаш некако целосно ми се изгуби, ни кај Вардар ни кај У21 не е веќе тоа што беше како кога дебираше кај У21 пред 3 години за време на Бабунски и додека играше во Романија. Он за У21 подобри игри пружаше како 19 годишен дебитант него сега кога е „созреан“ и 22 години.

Последно уредено:
Што има да гледа колку е саат небаре за Бразил заиграл.Предавник скапан .Ќе заврши и тој како екстра талентот Славковски.

Што има да гледа колку е саат небаре за Бразил заиграл.Предавник скапан .Ќе заврши и тој како екстра талентот Славковски.
Prefavnik majkata upicka da mu ja iznaebam, sega dusata kaj ke mu odi on od laf da se odkaze odmma,. makedonja da ne stapne .krvta damu ja ebam. ke gubat 100-0 makedonija se saka so dela

Сигурно имал некој проблем штом не заиграл за Македонија, си ја знаеме управата каква ни е, најлоша во Европа.. дно.. и доста со тие зборови.. предавници, петоколонаши и што ли уште не. :)

никаков проблем немаше, баш напротив, сè му беше овозможено. дури и беше викнат во сениорска репрезентација и ќе беше најмлад играч кој заиграл за репрезентација.

Сериозно замерувате на фудбалери што не ја одбрале Македонија за репрезентација? Сериозно?

никаков проблем немаше, баш напротив, сè му беше овозможено. дури и беше викнат во сениорска репрезентација и ќе беше најмлад играч кој заиграл за репрезентација.
Немој да бидеш сигурен дека немал проблем . :)

Познавајки ги стоките што се во спортските федерации во Македонија не е ни чудно што ваквите таленти одбираат други држави ! Нормален човек не би им дал на илчо педерот и на пеце идиотот да ги водат ФФМ и КФМ !!!!

Чекај, за кого стануе збор? Не ми го отвора линкот од МакСпорт.
За тој малиот у Аталанта што игра. Престанал да игра за нас, си се вратил у Шведската репрезентација и дал гол при победата од 5-1 против нас.
У кратки црти тоа е :D

За тој малиот у Аталанта што игра. Престанал да игра за нас, си се вратил у Шведската репрезентација и дал гол при победата од 5-1 против нас.
У кратки црти тоа е :D
Видел како идат овде работите, “плати па клати“ и си киднал. Нема што да пљукамо по него, тоа е реалноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom