Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ne, se dodeka ne se sluchi masoven bojkot na reprezantacijata, nikoj da ne odi da gleda i medijata potpolno da gi ignorira igrite na istata, koga ke stanat rezil za fudbalskiot svet mozhebi neshto ke se prevzeme. Vaka kako do sega nema nishto da se smeni...skandiraj protiv FFM kolku sakash, gi boli gajle.

Баш вака ништо не постигнуваш, туку само им олеснуваш на местачиве полесно да си ја вршат работата. Не е исто кога си играш курташак и никој ништо не ти збори, и кога 30 000 публика те пцуе и искажува револт

2 у 1 ќе ја прават а? Парите од местење у Зегин да ги потрошите!

2 у 1 ќе ја прават а? Парите од местење у Зегин да ги потрошите!

Најбоље е што толку се слаби па и со пенали ја местат, не може да дадат гол вака. Ако е местена секако.

Овој Ристовски, секој ден има тренинг, онака 2 пати дневно, има утакмици скоро секоја недела...И ПАК НЕ ЗНАЕ ЕБАНО ДА НАФРЛИ! Споредбено тоа со друга професија, тоа ти е како забар да ти го утне забот и да ти буши во образот. Или пак пожарникар да тргне да гаси соседна куќа. Или пак возрасен пејач да пее песни за деца...
Od ko kiksna so Roma v teren ne e vlezen.
Popov e profesor za nego

За секунда ни доаѓаат до гол :pos: на крајот од денот постигнувањето од ракометарките ќе испадне десетка дека било

Kakvo mestenje, shto se zanesuvate, tolku mozhat i tolku znaat nashite primadoni. Se chuvaat da ne se povredat pa da izgubat mesto na klupaata kade shto igraat rezervi vo stranstvo.

Последниот шут на Јаховиќ е доказ за тоа.

не сери така за државата, поима си немаш. треба да си во соблекувална, не тука на форум.

Да ти се мочам јас на соблекувалната, репрезентацијата и државата. Од повисоко...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom