Можеби и не е за овде мислењево ама морам да го напишам.
НАЈГЛУПАВ НАРОД СМЕ НИЕ МАКЕДОНЦИТЕ !!!
Не мафтаат како сакаат одредена група на луѓе во сите свери од политика па се до спорт.
И нормално, никој ништо не превзема,сите си чмаат и лелекаат.И да дојдат другите на власт пак ќе биде исто.Едноставно тоа не може да се искорени.Друго ќе беше да се случуваја вакви срања во др држава.Ќе се направеја штрајкови ,нереди и сл срања со што ќе дојде до промена и ќе сносат одговорност тие што треба и дури тогаш се почнува од 0.Тогаш новите лица ќе се запрашаат што и како ќе прават, нема да се одлучат така лесно да прават како нивните претходници, и тогаш ќе може да тргне напред работата.Само кај нас се наредивме како што треба во државава па уште спортот остана?

Читам некој погоре пишал смена на ффм и почеток од нула.Кажав погоре дека не е тоа можно и објаснив зошто.Сакале вие да се сложите или не тоа е реалната слика.И тој што ќе дојде ќе го праве истото.ЗОшто?? Им се можее, нашле полабаво и ќе си го ладат курот како сакаат.
Кога ќе подразмислам подобро,можеби Љупчо-нашиот ни бивш бугарски ќустендилски премиер има до некаде право кога вели дека не сакаме нација,затоа што по постапките може мн лесно тоа да се увиди.
Незнам и зошто воопшто ја посетуваме темава.Ќе прочитам некои постови дека толку ни се можностите и дека добро сме изиграле и било супер,победа за самодоверба и слични гомнарии.И нормално ќе се изнервирам.Верувајте дека 90% од тие што го носат дресот ги заболе дали ќе победат или не, нас овде ни тежи мн повеќе секој ебан пораз.
После наместената утакмицата со Ерменија која заврши 2-2 , утакмиците ги гледам без нервози и едноставно ме заболе К што ќе направат.Се помирив со фактот дека сме банана држава во која што не се знае кој јаде а кој плаќа.Поради која причинаа мене да ме стега срцето после секој противнички напад а идиотите да местат утакмици?Поради кои причини да се стегам пред ТВ и да се нервирам затоа што сме ги заебале квалификациите? Во исто време, одговорните што треба да сносат одговорност за глупостите кои се случуваат, ни 1% од нивното време не го трошат да размислат за подобрување на ситуацијата.