Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Овај барем кажва нешто вистина шо е, можи е ко тинејџерка пред ПМС ама барем збора раобти кои никој не се осмелил да ги кажи јавно од другите фудбалери.

Шо зборваш бе...? :icon_lol:

Се зезам, не се љути одма

24/7 какви Понеделник - Петок 19:40
proxy.php

Шо бе и пешки би дошол до тука само за да го облече светиот македонски дрес? :icon_lol:
Нека ја повтори оваа изјава за неколку години ако почне да заработува милиони, само да не ќе ги чува ногите тогаш? :icon_lol: И додај ги тука копитата на стадион што при еден погрешен потег ќе го вратат кај на мајка му пичката. Да видиме тогаш дали ќе биде вака загреан.
И Пандев на негови години бил вака загреан па кога видел со какви говеда си има работа, си легна на брашното после неколку години играње за МК.

Boban Babunski
VO TEKOT NA IZMINATITE DVA DENA CITAM PO MAKEDONSKITE MEDIUMI DEKA SUM DAL IZJAVA PO POVOD PREPISKATA NA DAVID BABUNSKI SO FFM VO KONTEKST NA PATUVANJETO VO PORTUGALIJA.....PREKU OVA MOE LICNO SOOPSTENIE,SAKAM DA VE INFORMIRAM DEKA JAS BOBAN BABUNSKI I KAKO SELEKTOR I KAKO RODITEL NIKOGAS NITU SUM DAL NITU SUM POTPISAL IZJAVA NITU BILO KAKVO SOOPSTENIE PO TOJ POVOD.A TOA STO VO MEDIUMITE BESE PRENESENO E VEROJATNO I OCIGLEDNO ISKONTRUIRANO SOOPSTENIE BEZ MOJA SOGLASNOST..TIE ZBOROVI NITU BILE KAZANI VO KONTEKST NA TEKSTOVITE NA DAVID BABUNSKI OBJAVENI NA FB NITU PAK JAS NEKOGAS SUM GI IZJAVIL PO VRAKANJETO OD PORTUGALIJA OCIGLEDNO E DEKA NEKOJ SI NAPRAVIL KONSTRUKCIJA NA VEROJATNO IZJAVI DADENI MNOGU PREDHODNO PA VMETNATI ZA DA BIDE SLIKATA ONAKVA KAKVA MEDIUMITE ILI NEKOJ DRUG SAKAL DA JA PRESTAVI ZATOA VE MOLAM SITE KOI SAKATE DA KONSTRUIRATE LAZNI PRIKAZNI ZA KONFRONTIRANJE PRESTANETE BIDEJKI IONAKA SE E PREMNOGU SMESNO KONSTRUIRANO JAS VO KAVGA SO SOPSTVENIOT SIN ILI SO BILO KOJ DRUG IGRAC PA USTE I PREKU MEDIUMITE...NON SENS..NO TOA OCIGLEDNO NEKOMU MU ODGOVARA.....

Уфф, штета, млад човек... само 40 години. Нека почива во мир, долги години бранеше за Македонија, и често се "јадеа" со Јане Николоски за првата постава во националниот тим...

Уште еднаш почивај во мир, жално навистина :'(

:eek:

нека почива во мир

Почивај во мир директоре и пред се голманиште-Петар Милошевски

Не знам што би кажал...навистина трагедија, македонскиот фудбал изгуби голем човек...нека почива во мир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom