Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
имате нови информации за Агим Ибраими ?! отиде ли во Кајлари ?! .... најдов вест дека потпишал ,но на италијански е ..... но не сум сигурен ....
http://www.unionesarda.it/articolo/...posto_del_diablo_arriva_ibraimi-4-327530.html

Вика дека вчера потпишал и дека сега е нов играч на црвено-сините од Сардинија.

Вика дека вчера потпишал и дека сега е нов играч на црвено-сините од Сардинија.
Дај Боже брат .... Кајлари се одлична екипа .... имаат јака средина и јак напад ..... поготово средината на екипата,тоес играчите се сметани за едни од најдобрите во Италија па и во Европа ..... Ибраими донесе одлична одлука .... јака екипа во јака лига .... сигурно и ќе има време и простор да се докаже .... ќе има голема минутажа таман да се докаже .... ги следам Кајлари .... добри се (y)

Дај Боже брат .... Кајлари се одлична екипа .... имаат јака средина и јак напад ..... поготово средината на екипата,тоес играчите се сметани за едни од најдобрите во Италија па и во Европа ..... Ибраими донесе одлична одлука .... јака екипа во јака лига .... сигурно и ќе има време и простор да се докаже .... ќе има голема минутажа таман да се докаже .... ги следам Кајлари .... добри се (y)

Најмногу ќе помогне во неговиот развој, ако во Марибор играше годишно во Европа по цирка10 натпервари на јако ниво, а 30 со послаби противници во домашната лига, сега ќе игра бар 20 минимум јаки натпреври со екстра јаки противници. Да останеше според мене, а и според многу други ќе стагнираше само.
Така останува да видеме како тој трансфер ќе влијае на неговиот развој.А има голем потенцијал.

Најмногу ќе помогне во неговиот развој, ако во Марибор играше годишно во Европа по цирка10 натпервари на јако ниво, а 30 со послаби противници во домашната лига, сега ќе игра бар 20 минимум јаки натпреври со екстра јаки противници. Да останеше според мене, а и според многу други ќе стагнираше само.
Така останува да видеме како тој трансфер ќе влијае на неговиот развој.А има голем потенцијал.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=20001

Ферхан Хасани веројатно ќе замине од Волфсбург во Брондби.
од каде инфото ?! ме интересира само .... и треба да си оди од тој глупав германски клуб ... го поебаа ,а му даваат шанса на тој Медојевич , полош е од Хасани .... Хасани е далеку подобар од тој .... како и да е ,дечкото има талент и ако оди во Брондби,се надевам дека оди во добра средина каде ќе има навистина овој пат шанса ... :)

Имате тема за Македонски играчи во странство, таму пишувајте за нивни трансфери, не мешајте со репрезентација без разлика што се дел од неа.

Вчера прашав во УАН, бааѓи карти има останато, слаб интерес.

Добро е, немам уште земено да не искочи отидам па сум доцнел.
Да не знаеш дали и во Офис Плус има , досега секогаш имало... :)?

Имаше карте ваќе споено на јужна ( блок 3 ) кј шо љубимо ја и вујко ми да седимо само у прв ред. 27 и 28 мислим дека беа. Не ми се свиѓа редот - љубим од 10 до 20ти ама нема везе како и да е... Ме интересира само кој дел са овја ? Дали са према блок 4 ( накј стара гарда ) или према блок 2 ? Одамна неам отидено сум забраел како са нумерирани :S
--- надополнето: 4 септември 2013 во 16:31 ---
Имаше карте ваќе споено на јужна ( блок 3 ) кј шо љубимо ја и вујко ми да седимо само у прв ред. 27 и 28 мислим дека беа. Не ми се свиѓа редот - љубим од 10 до 20ти ама нема везе како и да е... Ме интересира само кој дел са овја ? Дали са према блок 4 ( накј стара гарда ) или према блок 2 ? Одамна неам отидено сум забраел како са нумерирани :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom