Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој во кој хотел ќе бидат сместени и кога доаѓаат велшаниве?
Најчесто ги сместуваат во Александар Палас или овој новиот каде што беа Хрватите .....
ако мислиш да го правиш она шо го мислам викај ме ...... :D

Најчесто ги сместуваат во Александар Палас или овој новиот каде што беа Хрватите .....
ако мислиш да го правиш она шо го мислам викај ме ...... :D

нашите се во Палас

Селекторот на Велс не отпатувал со селекцијата во Скопје бидејќи имал проблем со пасошот. Веројатно му истекол, новчаникот утоп:D
абе дојдени се овие Велшаниве ?! нема ништо низ медиумскиот етер дека дошле .... братучетка ми отиде пред Палас ,ги нема уште ... :ROFLMAO:

абе дојдени се овие Велшаниве ?! нема ништо низ медиумскиот етер дека дошле .... братучетка ми отиде пред Палас ,ги нема уште ... :ROFLMAO:

Стигнаа во 4 ама незнам во кој хотел се сместени.

Не се дојдени, ни ја пуштаат утакмицава дека многу јаки сме биле.

Слушнав демек во Гранд Плаза биле сместени

Има некоја информација дали ќе можам да најдам карти за источна или западна трибина утре?

Тотално заборавив дека играме фудбал денеска.
Ај со среќа нека им е и на овие, ваљда во сенка на кошаркариве ќе изненадат.

Има некоја информација дали ќе можам да најдам карти за источна или западна трибина утре?

Тешко, според последните информации цел стадион е распродаден :D :D

Како да не најдеш бе не се заебавај, едвај 5.000 ако има.

Не знам каде да го поставам прашањето па ајде тука. ( само без смеење ве молам)
Каде би имала поголеми шанси да земам автограм,да се сликам со Велшаниве (Ремзи) пред хотелот или на аеродром? На нет видов авионот им трга во 12ч, што значи накај 9-45, 10 да бидам таму би ги начекала. Вечер на градски нема шанси, и ми останува уште ова...што мислите вие утре сабајле на аеродром или пред хотел?

Каде би имала поголеми шанси да земам автограм,да се сликам со Велшаниве (Ремзи) пред хотелот или на аеродром? На нет видов авионот им трга во 12ч, што значи накај 9-45, 10 да бидам таму би ги начекала. Вечер на градски нема шанси, и ми останува уште ова...што мислите вие утре сабајле на аеродром или пред хотел?
Пред хотел,имаш поголема шанса за контакт .... додека пред аеродром ќе бидат изолирани и обезбедување ....

Јас мислам дека веќе ти е касно за автограм, единствено ако вечерва остварат добар резултат, ама тешко и тоа :)

Од кога ќе заврши утакмицата, ќе одиш на Северна, и ќе влезеш во влезот од страната на Македонска Куќа, ваљда знаеш кај е, од страната накај центар, и тој влез му доаѓа под скалите што се за да се качиш на трибина. Таму сигурно ќе има обезбедување, ама ќе почекаш малце да се разотиде публиката, и мислам дека нема да имаш проблем да влезеш во тој влез, е од кога ќе влезеш, ќе тераш право, и ќе видиш кај има редари, обични луѓе, обично тоа се роднини на играчите и таму ги чекаат. Е застани си ти таму, и чекај да искочат овие од соблекувална. Они искачаат и влагаат у автобус, и тука можеш да начекаш прилика за сликање/автограм. И некој од обезбедување ако те праша, кажи дека си некоја сестра, жена, балдска на некој наш по непознат играч. Овие играчиве кој како се истушира, облече, намериса, искача и влага у автобус, групно сите не искачаат...

Јас така еднаш си влегов таму, си праев муабет со странски играч, си земав дрес, нити ме праша некој нешто, нити ме погледна некој :D Само денес може да е малце по затегнато ради Бејл :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom