Ф
Флеш
Гостин
Најчесто ги сместуваат во Александар Палас или овој новиот каде што беа Хрватите .....Знае некој во кој хотел ќе бидат сместени и кога доаѓаат велшаниве?
ако мислиш да го правиш она шо го мислам викај ме ......

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најчесто ги сместуваат во Александар Палас или овој новиот каде што беа Хрватите .....Знае некој во кој хотел ќе бидат сместени и кога доаѓаат велшаниве?
Најчесто ги сместуваат во Александар Палас или овој новиот каде што беа Хрватите .....
ако мислиш да го правиш она шо го мислам викај ме ......![]()
абе дојдени се овие Велшаниве ?! нема ништо низ медиумскиот етер дека дошле .... братучетка ми отиде пред Палас ,ги нема уште ...Селекторот на Велс не отпатувал со селекцијата во Скопје бидејќи имал проблем со пасошот. Веројатно му истекол, новчаникот утоп![]()
абе дојдени се овие Велшаниве ?! нема ништо низ медиумскиот етер дека дошле .... братучетка ми отиде пред Палас ,ги нема уште ...![]()
абе дојдени се овие Велшаниве ?! нема ништо низ медиумскиот етер дека дошле .... братучетка ми отиде пред Палас ,ги нема уште ...![]()
Има некоја информација дали ќе можам да најдам карти за источна или западна трибина утре?
Има некоја информација дали ќе можам да најдам карти за источна или западна трибина утре?
Пред хотел,имаш поголема шанса за контакт .... додека пред аеродром ќе бидат изолирани и обезбедување ....Не знам каде да го поставам прашањето па ајде тука. ( само без смеење ве молам)
Каде би имала поголеми шанси да земам автограм,да се сликам со Велшаниве (Ремзи) пред хотелот или на аеродром? На нет видов авионот им трга во 12ч, што значи накај 9-45, 10 да бидам таму би ги начекала. Вечер на градски нема шанси, и ми останува уште ова...што мислите вие утре сабајле на аеродром или пред хотел?
Не знам каде да го поставам прашањето па ајде тука. ( само без смеење ве молам)
Каде би имала поголеми шанси да земам автограм,да се сликам со Велшаниве (Ремзи) пред хотелот или на аеродром? На нет видов авионот им трга во 12ч, што значи накај 9-45, 10 да бидам таму би ги начекала. Вечер на градски нема шанси, и ми останува уште ова...што мислите вие утре сабајле на аеродром или пред хотел?