Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
нека не глуми светиња шетачов од Бирмингем, гомно од особа е.

Не е сега во прва постава и знае дека му требаат натпревари, па прави притисок сељакот за да го повикаат.
Мене најмногу што ми изиритира е неговиот дволичен однос со навивачите на Македонија и ВБА.
Кога направи глупост во ВБА и плукна играч, се дупна од извинување на тренери, навивачи, соиграчи, дури и на припадниците на комуналното претпријатие од Бирмингем му се извини што требало да ја чистат тревата по плукањето.
Кога пак направи глупост кај нас во репрезентација си замина како низ турски гробишта и не изјави ништо да се извини за глупоста.
Јас да сум како Чеде ќе му кажам јавно во весник дека ќе добие заслужен третман во репрезентацијата, кога навивачите и стручниот штаб ќе ги третира исто како навивачите и стручниот штаб од ВБА и ќе се извини јавно.

Не е сега во прва постава и знае дека му требаат натпревари, па прави притисок сељакот за да го повикаат.
Мене најмногу што ми изиритира е неговиот дволичен однос со навивачите на Македонија и ВБА.
Кога направи глупост во ВБА и плукна играч, се дупна од извинување на тренери, навивачи, соиграчи, дури и на припадниците на комуналното претпријатие од Бирмингем му се извини што требало да ја чистат тревата по плукањето.
Кога пак направи глупост кај нас во репрезентација си замина како низ турски гробишта и не изјави ништо да се извини за глупоста.
Јас да сум како Чеде ќе му кажам јавно во весник дека ќе добие заслужен третман во репрезентацијата, кога навивачите и стручниот штаб ќе ги третира исто како навивачите и стручниот штаб од ВБА и ќе се извини јавно.
токму тоа Факеру, тој таму е на позајмица и Кларк да му рече да оди да баци нозе на цел Хоторнс ќе го направи тоа, му фуфка за да го откупат. Вака во Македонија си се смета торлакот за прв во град, таму е последен во село. Ама ако мисли дека во Англија поготово не земаат во предвид како играчите се справуваат и со ситуациите вон клубот, страшно се заебал.

Marko Pavlovski vo Porto za 5milioni.

истово сакав и јас да го пишам, секоја чест добар играч и сигурно ќе напредува таму..инаку спорет Спорт и Ибраими е пред потпис со Атлетико Мадрид (иако не им верувам на спорт, прво го селеа во Палермо сигурно, после во Њукасл па во руски тимови) исто демек и Каљари и Порто биле заинтересирани.

истово сакав и јас да го пишам, секоја чест добар играч и сигурно ќе напредува таму..инаку спорет Спорт и Ибраими е пред потпис со Атлетико Мадрид (иако не им верувам на спорт, прво го селеа во Палермо сигурно, после во Њукасл па во руски тимови) исто демек и Каљари и Порто биле заинтересирани.

Најпаметно ќе му биде да замине во Каљари, многу играчи од Словенија заминале во Италија и повеќето успеале, изгледа им лежи таа игра.

Marko Pavlovski vo Porto za 5milioni.
Дечково не го купија .... отиде во Порто на позајмица !!!! ПОЗАЈМИЦА !!!! ..... еве ти официјален одговор .... http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko-pavlovski/profil/spieler_168955.html
--- надополнето: 31 август 2013 во 04:14 ---
Дечково не го купија .... отиде во Порто на позајмица !!!! ПОЗАЈМИЦА !!!! ..... еве ти официјален одговор .... http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko-pavlovski/profil/spieler_168955.html
Инаку овој Марко Павловски ќе игра за македонска репрезентација или не одби веќе ?!! .... имате некое инфо за ова ?! .... ако не одби честито за Српско државјанство ... :( како со Игнјовски од Вердер и тенисерката Бојана Јовановски ..... :( пак :pos:

Не одби и тоа одамна.
Јеби га.
Ќе си го викнеме славковски :pos: тој единствен патриот сиротиот остана.

Инаку овој Марко Павловски ќе игра за македонска репрезентација или не одби веќе ?!! .... имате некое инфо за ова ?! .... ако не одби честито за Српско државјанство ... :( како со Игнјовски од Вердер и тенисерката Бојана Јовановски ..... :( пак :pos:

Почудно ќе беше, да не не одбиеше.

ако не си прочитал до зимскиот преоден рок е на позајмица и тогаш ќе потпише 4 или 5 годишен договор беше..
--- надополнето: 31 август 2013 во 10:22 ---
Најпаметно ќе му биде да замине во Каљари, многу играчи од Словенија заминале во Италија и повеќето успеале, изгледа им лежи таа игра.

ист мислам и јас дека највеќе би играл таму само дали би била финансиски понудата иста..во Мадрид тешко дека би добивал голема минутажа како и во Порто.

Не одби и тоа одамна.
Јеби га.
Ќе си го викнеме славковски :pos: тој единствен патриот сиротиот остана.

Тие што вредат , ко на пример Павловски и Игњовски не одјебаа, а ние ги добивме Лазаревски и Тодоровски :tapp:

Тие што вредат , ко на пример Павловски и Игњовски не одјебаа, а ние ги добивме Лазаревски и Тодоровски :tapp:

Лазевски, сигурно можеше да игра за младинските на Србија, ама не избра нас. А Павловски многу се двоумел дали да игра за Македонија или Србија. Нашиот повик беше во многу лош момент, пред младинско ЕП, така да...

Значи од сите клубови кои го бараа Ибраими ќе ги набројам:
Њукасл,Саумтемптон,Атлетико М. ,Порто, Кајлари, Џенова ......
Според мене најголеми шанси за да добие минутажа и добар клуб се Џенова,Кајлари и Саумптентот поради малата конкуренција која би ја имал тука и слободно може да игра целосни натпревари .... според мене на него добро би му одговарале сите средни квалитетни екипи во големите Лиги, со исклучок на големите клубови би можел во Лацио,Шалке и некои клубови од слично реноме,можеби може да успее во Порто,моја омилена екипа е,португалските клубови се познати по тоа што купуваат млади играчи како Ибраими и им даваат голема можност и големо време да играат во Португалската Лига да се развиваат,а и лигата не некој квалитет,само Брага,Бенфика и Порто се фаците .... исто и може да успее и во Белгија или Холандија ..... може да оди слободно да игра во Андерлехт,ПСВ,Ајах или пак Стандард Лиеж .... он е подготвен играч за да игра во голема лига,само прашањето да се најде навистина добар клуб ....

Во Саутемптон помалку би играл него ли во Атл.Мадрид. Најдобро му е да оди во Њукасл дека Пардју сака такви играчи и со Реми би биле одличен двоец.

Марибор се појаки од Каљари,глуп потег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom