A
Ali Pasha
Гостин
Ја па прочитав дека Ибрахими не спие без да ја пее химната, дури и тие стихови што не ги знаеше Тамара
!!!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па прочитав дека Ибрахими не спие без да ја пее химната, дури и тие стихови што не ги знаеше Тамара
!!!Ја па прочитав дека Ибрахими не спие без да ја пее химната, дури и тие стихови што не ги знаеше Тамара!!!

Не би рекол баш.Абе ова за Ибраими е Априлилили![]()
Многу сериозно делува.Мхм, морав да го додадам ова инаку изгледаше многу сериозно претходно.Да ако беше објавено на сајтот на ФФМ.Вака незнам.Веста е објавена во 13 00 на Primetime,а малце чудно што ниеден друг медиум/портал не ја објавил истата.
По ова ќе познаеш колку е сериозно :
Во моментов се разгледува дали истата оваа одлука ќе се примени и кај други двајца репрезентативци, Ферхан Хасани и Мухамед Демири.
На снимките се гледа дека тие ја отвараат устата при интонирањето на химната. Стручниот совет на ФФМ ќе истражува дали тие навистина ја пееле химната или само ја манипулираат јавноста.

А кој е тој Ибраими???A кој е тој ИбраХими?
Да не мислеше на Ибрахимович?![]()
Не би рекол баш.Многу сериозно делува.

. Инаку кога сме кај химната, ако приметив добро на снимките ми се чини дека скоро пола репрезентација не пееја.
и Мирко Ивановски влегол во игра за Астра во 58 минута. 
Гол за Стево (3:30) и имаше одличен пас во акцијата за првиот гол (0:10)
Македонски знаме на трибини![]()