Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш спротивното го мислам.Оваа полскава лига пропадната до земја е во последно време,ако оди вака ќе го стигне нашето "ниво".Нашиве има небањати да го јадат...
Баш спротивното го мислам.Оваа полскава лига пропадната до земја е во последно време,ако оди вака ќе го стигне нашето ниво.![]()
Ти луд си,ако пратиш прва лига кај нас,види кои играчи ни се земени....Баш спротивното го мислам.Оваа полскава лига пропадната до земја е во последно време,ако оди вака ќе го стигне нашето ниво.![]()
Споредуваш таленти со цела екипа ? Fuck logic thenНема врска, затоа цела бундеслига почна од таму таленти да мерка и да ангажира.
Симоновски ќе се рачуна како играч на Металург затоа што вчера му заврши позајмицата во Напредок и се враќа во МеталургИмаме и ние добри играчи, не сме до толку утепани де, тројкава од Вардар, Стјепановиќ, Георгиев и Костоски заедно со Блажевски и Наумовски се сосема солидни играчи. Неџипи е паднат од форма, али може добро да покрие. Не ги знам овие од Напредок, па веројатно има некој добар играч, не за џабе ги тепаа шкендија, Вардар итн. Туку ме чуди, ниеден играч од Металург не е викнат? Ете барем Димоски да го зеле. А и зошто барем Крсте Велкоски од Работнички не е викнат туку само Брдаровски ми се чини?
Али во ред, углавно се викнати најдобрите играчи плус-минус. Сигурно можело некој од Тетекс да се викне, а и од Ренова плус некој. Ќе видиме утре како ќе изиграме, лошите терени у Македонија се причина што гледаме слаб фудбал. Ќе го видите тоа утре![]()