- Член од
- 17 јануари 2011
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 131
не е битолчанец, од љубојно е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се добива правата слика од три натпревари во nextgen, колку пати си глеал лигашки Јувенил А натревар? Не е голема филозофија, се наоѓаат стримови за некои натпревари, колку од нив си изглеал?Уште да знаеше дека во Јувенил А играат 18 годишни деца супер ќе беше а не само да зборите безврска нешто и Бабунски е редовно прва паставаИмаш на еуроспорт нексген куп се вика тоа ти е Лига на Шампиони до 18 години па види дали игра Бабунски или не
![]()
Нема врска, ништо нема да биде од тоа, ко боже така лесно ќе ги дисквалификуваат... Точно дека ќе им дадат казни доколку пак направат инцидент(и), но сигурно нема да ги елиминираат...
Драгарски.Па дека е пријателска најверојатно сите добиле шанса. Кој од Битолчаните е викнат освен Китановски?
Нема да ја даваат никаде, ако сакаш да глеаш само во, пред и околу стадион.Ќе ја даваат ли МТВ знае ли некој нема нигде најава ?????
Не го лажи бе.Нема да ја даваат никаде, ако сакаш да глеаш само во, пред и околу стадион.
Па докурца на претходна страна кажаа дека ќе ја даваат, до толку инвалиди треба да сме па да не мрзи да прочепкаме за инфо.Не го лажи бе.![]()