Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Многу си дозволуваш, во секоја тема не пропушташ да кажеш како сме биле малоумни и ретардирани.
Дојди води ти навивање ако си толку паметен. Еднаш во година си дошол на стадион па си земаш за право да вреѓаш тука.

Ја идам и на Вардар присутен сум на скоро секој меч во СЕХА и во ЕХФ куп. И ги поддржавам пошто се македонски клуб секогаш и сегде. АРепрезентацијата не е во сопственост на Комити за да си дозволуваат на свој народ да му се прават гласни и јаки. Него покажување на своето колку се ниски пошто тоа си има контра реакција ако некој мене ми се обраќа со цела јужна педери јас можам да кажам ќе ве мочам. Сега ти како ќе го сватиш твоја работа.

Поздрав од Хасани и Ибраими до тие со Грчкото знаме !! :D

Сада га можете мало сиснути...

Него нејсе тоа, може мене некој да ми објасни како она момче со бр.21 игра у Репрезентација ???

И што се дешава со Илчо Наумовски, ја сега пред некој ден се вратив од Аустрија, типот го гледаат како Господ тамо, а нас не ни чинел, ни чинело она дрвоно што го глеав днска !!

Ја идам и на Вардар присутен сум на скоро секој меч во СЕХА и во ЕХФ куп. И ги поддржавам пошто се македонски клуб секогаш и сегде. АРепрезентацијата не е во сопственост на Комити за да си дозволуваат на свој народ да му се прават гласни и јаки. Него покажување на своето колку се ниски пошто тоа си има контра реакција ако некој мене ми се обраќа со цела јужна педери јас можам да кажам ќе ве мочам. Сега ти како ќе го сватиш твоја работа.

toa cela juzna pederi ostanalo od pradedo be decko,taka se vikalo po juzna uste od porano,a ti ako si prepotentno dete od tipot na Leon mamicka,toa e tvoj privaten problem.Vo minatoto koga ke se viknelo po juzna,cela juzna pederi,stanuvale do eden i navivale kolku sto mozele.

Ја идам и на Вардар присутен сум на скоро секој меч во СЕХА и во ЕХФ куп. Репрезентацијата не е во сопственост на Комити за да си дозволуваат на свој народ да му се прават гласни и јаки. Него покажување на своето колку се ниски пошто тоа си има контра реакција ако некој мене ми се обраќа со цела јужна педери јас можам да кажам ќе ве мочам. Сега ти како ќе го сватиш твоја работа.
Идеш, идеш, ама затоа прв си да критикуваш и кога има и кога нема основа. Како божем навиваш за Вардар а секој пост ти е против Вардар :icon_mrgr:
Не ти е прв пат да не вреѓаш на форумот, ако не ти се допаѓа дискусијата секогаш одиш на тоа како сме биле малоумни, како сме немале 5 минути школо и слично.
А тоа највеќе ме нервира ;)

Не е во сопственост на Комити, како прво не беа само Комити туку мешано Војводи и Комити што навиваа од запад. Некој ти викал цела јужна педери, а зошто ти викал така?
Имаш 5 минути јави се јужна, јужна ќути :icon_mrgr:
Па осле не ви се допаѓало атмосферата, епа ако не придонесеш како сакаш да има атмосфера?
Што си се увредил толку од тоа јужна педери, ОД КОГА ПОСТОИ МАКДОНИЈА СЕ СКАНДИРА ТАКА. Не е за да се навреди, туку за да се разбуди јужна.

Кога треба да не пофалиш никаде те нема, ама за критики прв си :icon_mrgr:

Од вакви фудбалски фанови кои си ,,љубоморат" едни на други и си мерат ташлаци, ме фаќа серка. Па не можете барем за репрезентација да бидете обединети, настрана од вашите омилени клубови кои не знаат да направат три пасови успешни?!

Од вакви фудбалски фанови кои си ,,љубоморат" едни на други и си мерат ташлаци, ме фаќа серка. Па не можете барем за репрезентација да бидете обединети, настрана од вашите омилени клубови кои не знаат да направат три пасови успешни?!
А ти си бил на стадион,па си увидел дека неможат да сврзат три паса?

А ти си бил на стадион,па си увидел дека неможат да сврзат три паса?
Сум бил сум увидел. И? Воедно сум тренирал 9 години фудбал........и знам како одат работите по модерно. Секој ,,странец" е мега засилување, без разлика дали има квалитетни деца во тимот на кои може вода да им носи и ги истиснува.

Сум бил сум увидел. И? Воедно сум тренирал 9 години фудбал........и знам како одат работите по модерно. Секој ,,странец" е мега засилување, без разлика дали има квалитетни деца во тимот на кои може вода да им носи и ги истиснува.
Кочи малце,не мешај баби жаби.
Јас ти прашав дали си бил на стадион и дали си видел дека неможат да сврзат три паса?

И ја сакав да го кажем тоа. Ивановски е невидено дрво. Џабе му е све, кога финишон му е ГОМНА! Да му дадеш на дете од 10 години, подобро ќе знае да ја шутне топкана. Против Шкотска - млитав шут. Денеска пак, незнае да ја погоди топкана.
Да беше Наумоски, сигурен сум дека од Шкотска ќе се вратевмо со 3 бода, а денеска ќе им дадевмо барем уште еден гол на Србија.

Добро, али само улав и хомофоб може да се навреди од „цела јужна педери“ бе... :cautious: Кревате пепел без потреба.

Tие на западна што беа..имаше дечишта повеќе организирани,може се некоја навивачка група. Тикви.

Зошто Шумуликоски е подобар од Меси
1. Шумуликоски никогаш нема промашено пенал, Меси има.
2. Шумуликоски има 80 настапи за Македонија, Меси нема.
3. Шумуликоски има постигнато 1 гол за Македонија, Меси нема.
4. Шумуликоски е Македонец, Меси не е.
5. Шумуликоски носи поголем број на копачки од Меси.
6. Шумуликоски не шутира на гол зошто не сака да ги повредува чувствата на голманите, Меси постојано дава голови што го прави тотално некоректен играч.
7. Шумуликоски има играно за повеќе тимови, што го прави поприлагодлив на повеќе стилови на фудбал за разлика од Меси.
8. Шумуликоски има подобра фризура од Меси.
9. Меси беше најслаб против Челзи во полуфиналето во ЛШ, Шумуликоски не.
10. Шумуликоски никогаш нема изиграно слаб натпревар во Ла Лига, Меси има.
11. Шумуликоски може да игра без Чави и Иниеста.
12. Шумуликоски менува клубови затоа што сака сите да осетат дел од неговата игра, а Меси не мрдна од Барселона.
13. Шумуликоски има изиграно повеќе квалификациски натпревари за Европско од Меси.
14. Првото име на Шумуликоски е Величе, што е далеку по кул од Лионел.
15. Шумуликоски може да игра и стопер, Меси не може.
16. Меси заработува повеќе од Шумуликоски, што го прави алчен.
:pos::tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos:

Добро, али само улав и хомофоб може да се навреди од „цела јужна педери“ бе... :cautious: Кревате пепел без потреба.
Не е битно, битно во секоја прилика мора да се исплукаат Комити или било која навивачка група. Тоа е Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom