Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нема оправдување никакво за тоа што го направил Пандев, најмалку со тоа демек од Наполи бил повикан. Одмор им е дадено секако од клубовите, он како вистински капитен требаше да остане тука и да ги поддржи соиграчите.
Почнува да ми се гади од такви препотентни играчи, а Пандев наликува на таков.

Да биде на трибина како морална поддршка.
И незнам што ви е филмов, од Наполи му било наредено да се врати. Жими ташаков му било наредено. Или па може на тебе и на Џони ви има лично кажано?
Еве ќе ти дадем еден пример. Од странскиве клубови навивам за Реал, и никогаш немам видено некој играч да се врати порано на тренинг во Реал ако е суспендиран за репрезентација.
И океј, реков нема потреба да ми реплицирате. Ја мислим дека Пандев требаше да си остане до крај, а не да го фати првиот авион и да го нема.
Не можам да не те реплицирам.
А тебе лично ти има кажано дека не е повикан од Наполи и дека намерно го напрај жолтиот ?

И тие што поминувате со коли/автобуси низ Бит пазар знајте дека постојано се камненувани автомобили и автобуси со фанови со Македонски обележја. Медиумите никогаш не известуваат, али тоа е ритуал на скоро сите последни мечеви (посебно на мечевите на Вардар каде што постојано е каменувана 50-ка после мечевите без разлика дали внатре има навивачи-поединци или не). Затоа пазете кај се движите, пошто претходен пат биле гаѓани со камења 4-ца Кавадарчани и на едниот му дупнале глава. За некои не владеат закони, затоа подобро превентивни мерки отколку тужби во празно.

Oва фотографија најдов сега на интернет од навивачите на Србија кои рекоа дека ке тепат албанци во Скопје ама се чини тие го изедоа

75658_10151468966269466_1852460398_n.jpg

Кои навивачи бе, се гледа дека се со школски ранци овие, кој знае кого сте нападнале. Не ме чуди рандом луѓе да ста нападнале како секогаш...

И женана во позадина гледам спремна за на утакмица :pos:

Реков пред некое време бе. Напаѓаат нонстоп, али ќе налетаат на некоја будала некој ден...ќе се чудат што направиле. Па ќе плачат после како пи*иња по ТВ.

Кои навивачи бе, се гледа дека се со школски ранци овие, кој знае кого сте нападнале. Не ме чуди рандом луѓе да ста нападнале како секогаш...
Кој и да биле не е добро ова АМА ДЕКА БИЛЕ СРБИ БИЛЕ се пцуеле ова оно Косово е наша и тн...

А бе, место Пандев и Тасевски, ќе играла Ромина. Мање дрво била од другите.

Инаку, сериозно, натпреварот ќе се одложи за петнаесеттина минути да ја пополнеле дупката на среде терен бидејќи нема да игра Величе. Го посадиле вчера совреме, ама Јаневски ркеол дека ќе игра друг место него.
Немало потреба, дрво е дрво, како и да се вика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom