Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
......Тричковски, Ибраими, Пандев; Ристиќ - у превод, офанзива од старт :)

абе каков Шиши да игра средина ,Глигоров ги остави нозете на првите натпревари

396516_10150525107413283_1679755440_n.jpg

Викаат судијава што ни судел ретко се фаќал за џебот .. јас ти се кладам дека величествениот ќе добие картон 1000% :)

Гоче пак ќе јаде ќотек од Вукојевич ако е така :pos: . Ама се надевам под притисок на нас , публиката , при првиот поостар старт ќе му бапне жолт на идиотов.

Се надевам само нема да се вратам разочаран од стадион :)
Време е еднаш кога ќе се собере народот и го тресе фудбалска еуфорија, играчите да не ја посерат со најслабата можна партија, туку да го здрват противникот.
Не прифаќам оправдувања ако не победиме, само три бода се опција вечева!

Ваква еуфорија ме нема здрмано којзнае од кога, а ја неам карта. :mad: Ќе си гризнам од оваквово...

Овај Ибраими е тој шо игра марибор и е десно крило?
Тој е.

У последен момент и ја со карта за утакмицава. :D За на исток али јебига. Да ми е жив и здрав другарот што го фати пролив денеска :) :pos:

Ако не си го стасаш ќе ти дам од моево да гризнеш :D оти и ја немам карта :LOL:
Oколу 100 карти беа поделени за Ѓемиџии и имаше карти колку сакаш во Тобакото за 150 денари. Така да не си оправдано отсутен од натпреваров. :P

Де бе што се секирате за Величе, јас баш мислам дека денес ќе биде расположен и сите ќе не изненади, по мое мислење до 20 минута ќе има жолт картон и барем 3 точни проигувања. Иначе се надевам дека ќе победиме. НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!

sostav.jpg

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=11941

Како што гледам играме со истиот состав, што значи иста или слична тактика. За тој што праша погоре да Ибраими е тој што игра за Марибор...
Вечер очекувам победа 1-0 или 2-0...Доста се задоволуваме само со добра игра. Вечерва ни е потребна победа. Хрватите се раштимани мораме да го искористиме тоа. Има многу несогласувања кај нив...
Пандев е во добра форма, доколку има кој да го искористи неговиот пас тогаш победата не треба да дојде во знак прашање... Очекувам фер навивање и од нас и од Хрватите. Со нив никогаш сме немале проблем, но денеска треба да си отидат расплачени од резултат... Со срека вечер на нашите и не се надевам туку сум сигурен во позитивен резултат, а очекувам и полн плен од вечерва...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom