Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ама овие од екипа ми се качија на кур веќе.Нека си бркаат работа и нека пишуваат статии ,еба им тоа лингурите.
Утре играме со Хрватска,утакмица која може да биде клуч во овие квалификации,за подигање на самодоверба со 3 бода и израмнување со водечките репрезентации,место да напишат нешто корисно за сите ми го дрндаат куров со Крсте Велковски и некој Брдаревски кој што чукал на вратата на А-репрезентација(жими тасета).
Пу.

а бе ај. патроти wannabe
БУУУУ СЕ СЛИКАЛЕ СО ХРВАТСКИ ФУДБАЛЕРИ БУУУУ ЗАПАЛЕТИ ГИ НА КЛАДА ПРЕДАВНИЦИ !!

21 год имаат и играат во Работнички се сликале со играч што има повеќе настапи во ЛШ отколку они заедно години.
Какво потценување?
Потценување е да дојде Меси и да му бара автограм на Шумуликовски.
Глупости.

а бе ај. патроти wannabe
БУУУУ СЕ СЛИКАЛЕ СО ХРВАТСКИ ФУДБАЛЕРИ БУУУУ ЗАПАЛЕТИ ГИ НА КЛАДА ПРЕДАВНИЦИ !!

21 год имаат и играат во Работнички се сликале со играч што има повеќе настапи во ЛШ отколку они заедно години.
Какво потценување?
Потценување е да дојде Меси и да му бара автограм на Шумуликовски.
Глупости.
Финтата е што наши фудбалери од Прва лига се сликаат со наши противници, т.е. нивни, пред натпревар.

Искрено не сум нешто убеден дека утре ќе успееме барем некој бод да земеме на натпреваров, отсекогаш кога највеќе се очекува од нашите они баш тогаш играат разочарувачки и губат. Факт е дека има прогрес во играта сепак премногу краток период за Чеде да го среди комлет тимот :)

а дека ќе има голови ќе има тоа е сигурно ..

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Види за кои играчи се работи, ниеден од нив не е во план за утре. Ај да беше некој од овие што ќе играат па ок, да кажеме дека е понижувачки. Овака нема врска.

Јас мислам дека утре ќе биде трипати потешко да ги победиме отколку во Загреб. Иако таму несреќно изгубивме, ако сме реални, ги изненадивме со составот и со играта, беше прв меч, немавме притисок. И секогаш на страна играме подобро баш ради тоа. Сега веќе нема скриени карти, плус почната е сезоната сите играчи се фит и во топ форма, што значи изненадувања многу тешко ќе паѓаат. Поискусни се и поквалитетни, ние може да стравуваме да не не изгори непотребната наша еуфорија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom