Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам на МТВ1, нема никаква најава за мечот, ни во програмата не е вметнат ..
Ај се надевам дека тоа што го пиша ќе е вистинито, и убаво би било да ги видиме младите против Србија.
Кажав според оваа информација, па сега што биде нека биде :eek:
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=F0985573AE412C4FADAE052A48ADEC4C

Dobro be kade moze nie nadvor od Makedonija da ja gledame utakmicata, bese najaveno na MTV a eve davaat nekoja dokumentarna...barav link da najdam preku net no bez uspeh, ako imate info ke ve zamolam da mi napisete.
Poz

Dobro be kade moze nie nadvor od Makedonija da ja gledame utakmicata, bese najaveno na MTV a eve davaat nekoja dokumentarna...barav link da najdam preku net no bez uspeh, ako imate info ke ve zamolam da mi napisete.
Poz
Утре се игра мечот, не се нервирај без потреба.:D

Poz
Мечот се игра утре в петок, не денеска

Ebati belja, taka ti e koga sakas em na rabota em da gledas fudbal :))
Fala decki....dali ima najava so koj sostav ke pocneme?

Ebati belja, taka ti e koga sakas em na rabota em da gledas fudbal :))
Fala decki....dali ima najava so koj sostav ke pocneme?

нема некој избор , да бидеме реални:pos:

сигурно ќе има на мтв ?

нешто ми вика оти ќе ги заебеме ерменија . најбоље играме кога веќе не треба ( со хрватска дома 2-0 , со холаднија у гости 0-0) . типувам 1:1 .

capturydy.jpg

Не планирам да ги гледам се додека не дадат повеќе од два(2) гола на натпревар а да не примат ни еден.
Доста ги трпев.

Двапати ги заебавме Ирците, многу ќе се фати уште еднаш.. xD нека не памтам и Ерменците по лошо:ROFLMAO:

Не планирам да ги гледам се додека не дадат повеќе од два(2) гола на натпревар а да не примат ни еден.
Доста ги трпев.
Бааѓи време нема да ги гледаш.

Двапати ги заебавме Ирците, многу ќе се фати уште еднаш.. xD нека не памтам и Ерменците по лошо:ROFLMAO:

Доказ за тоа колку сме даун. Сакаме да ги заебеме Ерменците, некогашната репрезентација во ракомет, според примените голови.

Очекувам утре победа на нашите репрезентативци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom